Rohkema info nägemiseks:

E.W.PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 208; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E.W.PROJECT OÜ kohta arvamuslugu!"

E.W.PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 208 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ E.W. Project tegevusvaldkonnaks on puittoodete eksport. Ettevõtte müügitulu oli 2023. aastal 781 457 eurot. Müügitulu kasvas võrreldes 2022. aastaga 163 217 euro võrra. Kasvu peamine põhjus oli hindade tõus. Aasta oli positiivne, polnud pealesunnitud tööseisakuid ületamatute erimeelsuste tõttu ostu- ja müügihinnas. Ostja paranenud maksekäitumine(kiiremad maksed) võimaldas ettevõttel dividende maksta. Aga see polnud ainus dividendide maksmise põhjus. Teine suur põhjus oli huvitavad arengud Eesti Vabariigi majanduspoliitikas ja peatselt terendav võimalus, et kasumit pole varsti enam mõtet teenida. Ettevõte jätkab puittoodete eksporti. Majandusaastal töötas ettevõttes üks inimene.

E.W.PROJECT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.