Rohkema info nägemiseks:

RMA JA POJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 412; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RMA JA POJAD kohta arvamuslugu!"

RMA JA POJAD OÜ hetkeolukord

Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ RMA ja Pojad põhitegevuseks on endale ning emafirmale kuuluva kinnisvara haldamine ja väljaüürimine.

Büroohoones Ranna tee 2 teenindatakse üürnikena 8-10 erinevates valdkondades tegutsevat ettevõtet.

Olulisemateks tegevusteks tulevikus on üüripindade täituvuse tagamine ning üürnike kindlustamine vajalike kommunaalteenustega nendega kaasnevaid kulutusi optimeerides.

OÜ RMA ja Pojad nõukogu koosneb kolmest liikmest, kellele aruandeaastal pole soodustusi tehtud ega hüvitisi makstud. Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatajale juhatuse liikme tasu pole makstud ning lahkumise korral talle lahkumishüvitist ette nähtud pole.

2022. aastal alanud Ukraina sõda ja süvenev energiakriis ei avalda olulist mõju ettevõtte tegevusele. OÜ RMA ja Pojad on jätkuvalt tegutsev äriühing.

RMA JA POJAD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.