Rohkema info nägemiseks:

Ruslan Junusov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jäätmevedu, Jäätmekäitlus, üld- ja koduteenused

RUMUS OÜ tegevusaruanne 2022

Rumus OÜ majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja finantsaruandluse standardist. Ettevõtte põhitegevusalaks on ehitus ja remonditööd. Aruandeperioodil ei tehtud kinnisvarainvesteeringuid ja investeeringuid materiaalsetesse põhivaradesse. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline, juhatuse liige ei ole aruandeperioodil tasusid ega kompensatsioone saanud. Rumus OÜ jätkab põhitegevusalal ka käesoleval aastal.

Dropdown

kõik artiklid

JUNKROHV OÜ tegevusaruanne 2022

Junkrohv OÜ majandusaastaaruanne on koostatud ettevõtte juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja Eesti finantsarua
ssb.ee
Junkrohv OÜ majandusaastaaruanne on koostatud ettevõtte juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja Eesti finantsaruandluse standardist. Junkrohv OÜ peamiseks tegevusalaks on ehitus-ja remonditööd. Aruandeaasta müügitulu oli 283 tuhat eurot ja kasum 994 eurot. 2022.aastal ei tehtud investeeringuid materiaalsetesse põhivaradesse. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt neli töötajat. 2022.aastal arvestati töötasusid kokku 34,9 tuhat eurot. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline, juhatuse liige Ruslan Junusov sai töötasu 8,6 tuhat eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.