Rohkema info nägemiseks:

REKARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1203; jälgijaid - 38. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REKARA OÜ kohta arvamuslugu!"

REKARA OÜ hetkeolukord

Juba 1203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Kaarel Kuusk (05.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Rekara Ehitus OÜ asutati 1996.aastal eesmärgiga keskenduda ehitusturul tööstus-, kaubandus- ja laohoonete ehitamisele. Kuni aastani 2005 tegutsesime peamiselt Eesti ehitusturul, kuid sellest ajast alates oleme lisaks aktiivselt tegutsenud põhjamaade suunas. Algusaastatel olid meie põhitöödeks katuse- ja seinatööd, kuhu hiljem lisandus teraskarkassi montaaž ja betoonelementide paigaldus.

Aasta 2022 oli teostati ehitustöid Eestis ja Rootsis. Jätkus koostöö meie pikaajalise partneri Nordec

OY´ga. Väljaspool Eestit on Rekara tüüpprojektideks kujunenud suure põrandapindalaga teraskonstruktsioonist lao-, tööstus- või kaubandushoonete konstruktiivse osa ehitus. Aastal 2022 moodustastas suurema osa meie töödest kandava katuse paigaldus.

Eelmisel aastal prognoositud põhieesmärk sai täidetud – aasta lõpetasime kasumis. Käive oli ootuspärane kuid kasum jäi oodatust väikemaks.

Äritegevus numbrites

Rekara Ehituse müügitulu 2022. aastal oli 631 336 eurot, mis on ca 9%-line kasv võrreldes 2021.

aastaga. Aastaaruande kasumiks kujunes 5 220 eurot, mis võrreldes aasta varasemaga on langenud.

Väljavaated 2023. aastaks.

Rekara Ehitus OÜ 2023-nda aasta põhieesmärk on jätkata kasumlikkult ja kasvatada käivet. Aastal 2023 jätkame ettevõtte juhtimise ümberkorralust. Plaanime nimevahetust ja kodulehekülje uuendamist.

Müügitulule prognoosime eelolevaks aastaks käibe kasvu ning kasumi eesmärgiks seame ca 5% käibest.

Endiselt panustame töökeskkonna ja tööturvalisuse parandamisse, et tagada töötajate ja partnerite heaolu ning edasine sujuv koostöö. Jätkuvalt peame oluliseks ka töötajate kompetentsi ja pädevuse arendamist oma erialadel, mis tähendab ka edaspidiseid osalemisi erinevates koolitusprogrammides nii ettevõtte siseselt kui ka koolituskeskustes.

Rekara 2023. aasta prognoositavad tegevuskohad on Eesti ja Rootsi.

REKARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.