Rohkema info nägemiseks:

BELLANORA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme autokool, mis pakub kvaliteetset B-kategooria sõidukursust, kus õpilased omandavad nii teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi oskusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Bellanora OÜ-sse, kus algab sinu teekond enesekindla ja vastutustundliku autojuhina. Meie asutamisest saadik oleme pühendunud esmaklassiliste B-kategooria sõidukursuste pakkumisele, mis ei vasta mitte ainult riiklikele standarditele, vaid ületavad neid. Meie missiooniks on varustada sind teadmiste, oskuste ja enesekindlusega, mis on vajalikud teedel ohutuks ja tõhusaks liiklemiseks.

Bellanora OÜ-s mõistame, et autojuhtimise õppimine on enamat kui lihtsalt eksami sooritamine; see on eluaegse oskuse omandamine, mis avab uusi horisonte. Seetõttu on meie kursused hoolikalt kavandatud, et katta kõiki sõidu aspekte, alates esmaabikoolitusest kuni libedates tingimustes sõitmise meisterlikkuseni. Meie tipptasemel rajatised ja kogenud õpetajad pakuvad hariduskeskkonda, mis on toetav ja samas väljakutseid esitav, tagades, et iga õpilane saab isikupärastatud tähelepanu, mida nad väärivad.

Meie põhjalik õppekava hõlmab 42 liiklusteooria tundi ja 40 praktilist sõidutundi, tagades, et oled põhjalikult ette valmistatud nii teoreetiliseks kui ka praktiliseks sõiduks. Oleme uhked oma paindlike kursuste kestuse üle, mis varieeruvad minimaalselt 2 kuust kuni 6 kuuni, võimaldades sul õppida tempos, mis sobib sinu elustiiliga.

Oleme juhtiv autokool Stabiilses Linnas ja oleme pühendunud õppimisatmosfääri loomisele, mis soodustab edu. Olgu sa esmakordne juht või soovid oma oskusi värskendada, Bellanora OÜ on sinu usaldusväärne partner teel. Liitu meiega ja keera võti oma iseseisvuse poole.

Lisateabe saamiseks meie kursuste kohta ja oma sõiduseikluse alustamiseks võta meiega ühendust numbril +372 53452521 või külasta meid aadressil Pae 1, Tallinn, 3. korrus. Sinu koht ootab!

Kontakt

BELLANORA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis P.

Suurepärane õppekeskkond, tänu millele sain eksami esimesel katsel läbi.

- Jaanika S.

Väga professionaalsed ja sõbralikud instruktorid, soovitan kõigile!

- Karl T.

Väga hea kogemus, õppimine oli huvitav ja kaasahaarav.

Millised on olulised kiirus- ja järgimiskauguse kohandamise nipid libedatel teedel?

Libedatel teedel sõitmine võib olla hirmutav kogemus isegi kõige kogenumatele juhtidele. Vähendatud haarduvus võib põhjustada sõiduki kontrolli kaotust, kujutades endast olulist ohutusriski. Nende riskide mõistmine ja valmisoleku tähtsus on hädavajalik igaühele, kes rooli võtab. Nipp 1: Korralik sõiduki hooldus Oma sõiduki heas seisukorras hoidmine on esimene kaitsejoon libedate teede vastu. Regulaarsed hoolduskontrollid peaksid hõlmama: Veenduge, et teie rehvidel oleks piisav mustrisügavus ja et need oleksid korralikult täis pumbatud, et tagada parim võimalik haarduvus märgadel või jäistel

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kategooria B juhilubade saamise olulised nõuded?

Kategooria B juhiluba on kvalifikatsioon, mis lubab isikutel juhtida autosid, kaubikuid ja muid sõidukeid, mille maksimaalne lubatud mass (MAM) on kuni 3500 kg
ssb.ee
Kategooria B juhiluba on kvalifikatsioon, mis lubab isikutel juhtida autosid, kaubikuid ja muid sõidukeid, mille maksimaalne lubatud mass (MAM) on kuni 3500 kg ja mis on mõeldud rohkem kui kaheksa reisija vedamiseks lisaks juhile. See on kõige levinum juhilubade kategooria ja on oluline isikliku liikuvuse ja sõltumatuse jaoks. Kategooria B juhilubade saamine on oluline neile, kes soovivad seaduslikult autot juhtida. See avab mitmeid võimalusi, alates tööle sõitmisest, vaba aja reisimisest või isegi karjääri tegemisest, mis nõuab sõitmist. Nõuded kandidaatidele Enamikus piirkondades võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.