Rohkema info nägemiseks:

BENEFIT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4018; jälgijaid - 66. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BENEFIT AS kohta arvamuslugu!"

BENEFIT AS hetkeolukord

Juba 4018 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta 2023

Sissejuhatus

Võrreldes teiste EU riikidega läks Eesti majandusel möödunud aastal tagasihoidlikult.

Tulenevalt eelnevatel perioodidel aset leidnud sündmuste mõjust oli majanduse langus ca. 3%. Langus oli peamiselt tingitud energiakriisist ja inflatsiooni tõttu järsult tõusnud

Euriborist.

Aasta arvestuses tulid suurimad positiivsed panused kaubandusest ja kinnisvaraalasest tegevusest ja autoremondi alalt, negatiivsed info- ja sidevaldkondedest.

Eesti majanduse nõrkade reaaltulemuste peamiseks põhjuseks on viimasel kahel aastal olnud kaupade ja teenuste märgatav hinnakasv ja sellest tingitud müügikäibe langus .

Aasta lõpus kogesid automüügi- ja remondi ettevõtted küll mõningast aktiivsus kasvu ja võrreldes 2022 aastaga müüd 2023 ka 11,7% rohkem sõidukeid, kuid koroonaeelsele tasemele veel jõutud pole. Aastaga anti klientidele üle 22 820 uut sõidukit kuid näiteks 2019 aastal oli see arv 26 589.

Endiselt panustavad automüügi ettevõtted teeninduse, hoolduse ja remondiosakonna efektiivsuse ja kvaliteedi tõstmisele. Hea meel on tõdeda, et pigem on käibenumbrid nendes valdkondades meie klientidel kasvanud. Selline kasv ja stabiilsus mõjutas ka

Benefiti tulemusi positiivselt.

Olulisemad mõjutegurid ja näitajad sõidukite avariiremondi sektoris 2023 olid järgmised: • Kindlustusjuhtumite arv on tasapisi vähenemas, mis näitab, et vaatamata sõidukite koguarvu kasvule on nende uued tehnilised lahendused muutnud liiklemist turvalisemaks ja ka liikluskorralduse ning teede seisukorra paranemine on juhtumite vähenemisele kaasa aidanud.

• Keskmine sõidukikahju ühe kahjujuhtumi kohta on pidevas tõusutrendis ja see tuleneb uuemate autode avariis purunenud kereosade ja pardasüsteemide maksumusest ning nende remondi keerukusest. Mõju avaldab ka kulude kasv tööjõule ja energiale.

• Tulenevalt eelnevast ja vaatamata avariide arvu langustrendile, suureneb remondihüvitiste väljamaksete kogumaht.

Avariiremondi tööde maht nihkub endiselt suuremate remondiettevõtete ja Keretööde

Liidu liikmete kätte. Eeskätt on positiivseid muutusi näha hästi organiseeritud ja

BENEFIT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.