Rohkema info nägemiseks:

KASU GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sõidukite kereremondi, värvimise ja renoveerimise valdkonnas, pakkudes tipptasemel teenuseid klientidele, kes väärtustavad professionaalsust ja täiuslikkust autode välimuses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kasu Auto on 1996. aastal Tartus asutatud ettevõte, millel on rikkalik kogemus sõidukite kereremondi ja värvimise valdkonnas. Oleme uhked selle üle, et oleme üks vanemaid ja suuremate kogemustega ettevõtteid selles valdkonnas ning meie maine on rajatud kvaliteetsele tööle ja rahulolevate klientide usaldusele. Lisaks sellele oleme ka Autode Keretöökodade Liidu liige, mis rõhutab meie pühendumust valdkonna parimate tavade järgimisele ja klientide rahulolu tagamisele.

Aastate jooksul oleme kasvanud mitte ainult suuruse, vaid ka oskuste ja teadmiste poolest. Meie meeskond koosneb professionaalsetest kereremondi ja värvimise spetsialistidest, kes on pühendunud igale detailile, et tagada teie sõiduki täiuslik seisukord. Meie eesmärk on mitte ainult parandada sõiduki välimust, vaid ka tagada selle turvalisus ja töökindlus.

Üks meie suurimaid tugevusi on meie mitmekesine teenuste valik. Lisaks tavalistele kereremondi ja värvimistöödele pakume ka sõidukite renoveerimisteenust. See tähendab, et me ei piirdu lihtsalt kahjustuste parandamisega, vaid võtame enda hoole alla kogu sõiduki taastamise protsessi. Meie meeskond on kogenud mitte ainult tavaliste sõidukitega, vaid ka klassikalistega, seega võite olla kindel, et teie armastatud sõiduk on meie kätes turvaline.

Lisaks renoveerimisteenustele oleme teostanud mitmeid põnevaid eriprojekte. Oleme kujundanud ja loonud unikaalseid sõidukeid vastavalt klientide soovidele ja nägemustele. Meie loominguline lähenemine ja oskusteave võimaldavad meil muuta isegi kõige keerukamad ideed reaalsuseks.

Kasu Auto klientideks on mitmed suured kindlustusseltsid, autoesindused, ettevõtted ja eraisikud üle Eesti. Oleme uhked selle üle, et meie tööd on tunnustatud ja soovitatud nii kindlustusfirmade kui ka klientide poolt. Meie teenuste hulka kuuluvad sõiduautode ja kaubikute kerevenitus ja plekitööd, värvieelne ettevalmistus ja värvimine, plastdetailide taastamine, värvijärgne poleerimine ja korrosioonitõrje.

Üks meie suurimaid tugevusi on kindlustusjuhtumite kahjukäsitlus. Teame, kui stressirohke võib olla autoõnnetus või kahju, seetõttu oleme siin, et aidata teil olukorra kiiresti ja sujuvalt lahendada. Meie meeskond omab laialdast kogemust kindlustusjuhtumitega tegelemisel ja suudab pakkuda tõhusat ja usaldusväärset abi igas olukorras.

Kui otsite usaldusväärset ja kogenud partnerit oma sõiduki remondi, renoveerimise või kindlustusjuhtumite lahendamise jaoks, siis Kasu Auto on õige valik. Meie meeskond on pühendunud teie sõiduki parimale võimalikule seisukorrale toomisele, olgu tegemist siis kahjustuste parandamise, värvimise või eriprojektidega.

Võtke meiega ühendust juba täna ja usaldage oma sõiduki hooldus ja parandus meie professionaalsetele kätele. Oleme siin, et pakkuda teile kvaliteetset teenust, mis vastab teie ootustele ja ületab neid. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KASU GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina T.

Tulemus ületas ootused. Aitäh meeldivale meeskonnale!

- Mart P.

Kasu Auto lahendas minu kindlustusjuhtumi muretult ja efektiivselt.

- Jaak M.

Minu vana auto särab taas! Hindamatu teenus ja imeline tulemus.

KASU GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Kasu Grupp OÜ, mis on asutatud 2002. aastal, on pühendunud mootorsõidukite hoolduse ja remondi põhitegevusele. Selle ettevõtte ajalugu on märkimisväärne, kuna see on kasvanud ja arenenud kooskõlas oma turupositsiooni ja üldise majandusolukorraga. See on näide ettevõttest, mis on suutnud kohaneda ja areneda vastavalt turu nõudmistele ja majanduslikele tingimustele. Kasu Grupp OÜ on pidevalt keskendunud oma klienditeeninduse edasiarendamisele, pakkudes kompleksset teenust, mis hõlmab kõiki mootorsõidukite hoolduse ja remondi aspekte. Ettevõtte põhieesmärk on pakkuda usaldusväärset kvaliteeti,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas taastada auto esmane hiilgus?

Auto on rohkem kui lihtsalt sõiduvahend; see on sinu identiteet, suure töö ja armastuse tulemus. Seepärast on äärmiselt oluline hoolitseda selle eest, et su aut
ssb.ee
Auto on rohkem kui lihtsalt sõiduvahend; see on sinu identiteet, suure töö ja armastuse tulemus. Seepärast on äärmiselt oluline hoolitseda selle eest, et su auto oleks alati särav ja esinduslik. Kasu Auto mõistab seda ja seepärast oleme siin, et pakkuda sulle unikaalset teenust, mis taastab sinu sõiduki endise hiilguse. Olgu sul tegemist avarii järelmõjude või lihtsalt vana auto värskendamisega - meie professionaalsed kereremondi ja värvimise spetsialistid on siin, et sind aidata. Meie meeskond kasutab tipptasemel tehnoloogiat ja omab aastatepikkust kogemust, et suuta taastada sinu auto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.