Rohkema info nägemiseks:

RVSOFT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1055; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RVSOFT OÜ kohta arvamuslugu!"

RVSOFT OÜ hetkeolukord

Juba 1055 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

RVSoft OÜ on asutatud 1991. aastal. Firma põhitegevus on majandustarkvara Balanss+ väljatöötamine, arendus ja klienditeenindus. Firma tegeleb ka serverite renditeenusega oma klientidele.

Majandustarkvara Balanss+ koosneb ostu- ja müügisüsteemist koos laoarvestuse ning jaemüügi moodulitega. Tarkvara Balanss+ sisaldab tugevat finantssüsteemi, palga, maksude ja põhivara arvestust. Lisaks on tarkvarast olemas ka versioon, mis toetab ravimite, toiduainete, rõivaste müügiks vajalikku partiide arvestust parim-enne-tähtaegade, rõivanumbrite jms alusel. Firmad, kes tarkvara Balanss+ kasutavad, tegelevad hulgi- ja jaekaubandusega. Oluline osa klientidest tegeleb autovaruosade, autode müügi ning autoteenindusega.

Tarkvara Balanss+ eristub teistest Eestis kasutusel olevatest tarkvaradest, kuna tarkvarasse tehakse kliendipõhiseid täiendusi, mis võimaldavad firmadel konkreetseid tööprotsesse automatiseerida ning seeläbi saavutada parem klienditeenindus ja kokkuhoid tööjõukuludes.

Balanss+ tarkvara liidestub Eesti internetipankadega, Maksuameti, Statistikaameti, Äriregistri, Autoregistriga jms. Tarkvara Balanss+ toetab e-arvete jt e-dokumentide andmevahetust läbi e-operaatorite Telema ja

Finbite. Tarkvara saadab klientidele e-arveid ka otse, st e-operaatorfirma vahenduseta ning loeb sisse tarnijatelt saabunud e-arveid. Palju erinevaid liidestusi on tehtud välismaiste tarnijate e-dokumentide automaatseks sisselugemiseks Balanss+ ostuarveteks, mis on vähendanud oluliselt ostutiimide töökoormust.

Aastal 2023 oli RVSoft OÜ kasum 30 % suurem ning käive 9% suurem kui 2022.aastal. Koostöö klientidega on pikaajaline ning järjepidev. Klientidega sõlmitud tugilepingud moodustasid 71% käibest. Ülejäänud käibe moodustavad tarkvara arendustöö, klientide konsultatsioonid ning tulu kinnisvara investeeringutest.

Aastal 2024 on plaanis jätkata tarkvara arendustööga nagu üleminek 22% käibemaksu arvestusele, Telema eFlow liides, jaekaubanduse iseteeninduskassa moodul, liides TISpangaplatvormiga. RVSoft OÜ tegutseb järjepidevalt.

RVSOFT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.