Rohkema info nägemiseks:

TÕSTUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke autohooldusteenuseid, sealhulgas hooldust, remonti, rehvitöid ja sillareguleerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie auto on mõistetud viimase poltini. Tõstur OÜ juures ei ole me ainult autode parandamisega tegelev ettevõte; me loome usaldust ja kindlustunnet teel. Meie missioon on lihtne- sõida kindlustundega! See pole lihtsalt loosung; see on meie lubadus teile, olgu tegemist rutiinse hoolduse või põhjalike remonttöödega.

Meie teekond algas autode vastu tundest kirest ja pühendumusest teenindusele. Oleme ehitanud oma maine usaldusväärsuse, asjatundlikkuse ja kliendirahulolu sammastele. Mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend – see on oluline osa teie igapäevaelust.

Meie teenuste valik on loodud katmaks kõiki autohoolduse aspekte. Alates mootorsõidukite hooldusest ja remondist kuni rehvitööde ja sildade reguleerimiseni, tagame, et iga meie pakutav teenus on teostatud täpsuse ja hoolikusega. Meie oskuslik meeskond kasutab uusimaid tööriistu ja tehnikaid, et pakkuda teenuseid, mis vastavad ja ületavad tööstusstandardeid.

Kui on juttu autodest ja autotarvikutest, oleme uhked oma laialdaste teadmiste ja kvaliteetsete varuosade hankimise võime üle. Mõistame õigete komponentide kasutamise tähtsust teie sõiduki terviklikkuse säilitamisel. Seetõttu pakume kõigi meie teenuste jaoks hoolikalt valitud varuosade valikut, tagades, et teie auto töötab sujuvalt ja tõhusalt.

Tõstur OÜ-s usume läbipaistvasse suhtlusesse ja ausasse hinnastamisse. Meie eesmärk on pakkuda teile selget arusaama meie teenustest ja meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie sõiduk on heades kätes. Kutsume teid kogema erinevust meie asutuses aadressil Härjapea 5 / Õle 20, 10319 Tallinn. Küsimuste korral või teenuse broneerimiseks võtke meiega ühendust aadressil info@tostur.ee või helistage meile numbril +372 673 8904.

Liituge rahulolevate klientide perega, kes on valinud oma autovajaduste jaoks Tõstur OÜ. Las me hoolitseme teie auto eest, et teie saaksite teel ees kindlalt edasi liikuda.

TÕSTUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine igale probleemile. Olen väga rahul ja soovitan Tõstur OÜ-d kõigile!

- Jaan P.

Tänan meeldiva kogemuse eest! Hooldus oli kiire, tulemusega väga rahul. Kindlasti naasen tulevikus!

- Kati R.

Väga meeldiv üllatus! Hind oli mõistlik ja teenindus ületas ootusi. Kindlasti soovitan ka teistele!

Millised on kõige levinumad hoiatusmärgid, mis viitavad sõiduki vajadusele kiiret hooldust saada?

Autoomanikuna või sõidukipargi haldajana on oluline mõista märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab viivitamatut hooldust. See on oluline teie sõiduki ohutuse, usaldusväärsuse ja pikaealisuse tagamiseks. Nende märkide eiramine võib viia suuremate probleemideni, mis võivad põhjustada kulukaid remonte või isegi ohtlikke sõidutingimusi. Siin on viis märki, mis peaksid teid viivitamatult professionaalse hooldusteenuse poole pöörduma. Hoiatustuled süttivad armatuurlaual Üks kõige otsesemaid näitajaid, et teie auto vajab tähelepanu, on hoiatustulede süttimine armatuurlaual. Need tuled on

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline mõista rehvide spetsifikatsioone ja kuidas need mõjutavad sõiduki jõudlust?

Korrektne rehvide hooldus on oluline teie sõiduki ohutuse, efektiivsuse ja pikaealisuse jaoks. See tagab optimaalse jõudluse ja võib oluliselt vähendada õnnetus
ssb.ee
Korrektne rehvide hooldus on oluline teie sõiduki ohutuse, efektiivsuse ja pikaealisuse jaoks. See tagab optimaalse jõudluse ja võib oluliselt vähendada õnnetuste riski, mis on põhjustatud rehvide rikkest. See juhend juhatab teid läbi rehvide hoolduse oluliste aspektide, andes teile teadmised, kuidas hoida oma rehve parimas seisukorras. Rehvide spetsifikatsioonide mõistmine Rehvi küljel on palju informatsiooni selle spetsifikatsioonide kohta, sealhulgas suurus, tüüp ja jõudlusomadused. Selle info mõistmine aitab teil teha teadlikke otsuseid rehvide ostu ja hoolduse osas. Õige rehvi suuruse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.