Rohkema info nägemiseks:

DEGUSTEERI JA PRESENTEERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 471; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DEGUSTEERI JA PRESENTEERI kohta arvamuslugu!"

DEGUSTEERI JA PRESENTEERI OÜ hetkeolukord

Juba 471 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Degusteeri ja Presenteeri on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusaladeks olid konsultatsioonide osutamine ja metsamajandust abistavad tegeused sh. KRANMAN toodete esindus Eestis .

2022. aasta müügitulu oli 47,1 tuhat eurot, millest 100% ulatuses teostati töid Euroopa Liidu riikides.

2023. aastal kavandatakse jätkata samadel tegevusaladel ning enam pöörata tähelepanu IT-lahendustega EU projetide nõustamistele ning kvaliteedi-ja messkonna töö arendust Eesti partneritega koostöös. Lisaks proovida siduda KRANMAN toodete kaasamist põhitegevusse.

DEGUSTEERI JA PRESENTEERI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.