Rohkema info nägemiseks:

NETFOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 482; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NETFOR OÜ kohta arvamuslugu!"

NETFOR OÜ hetkeolukord

Juba 482 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Netfor põhitegevuseks on väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele IT infrastruktuuri haldusteenuse pakkumine. Ettevõtte vajadusi järgides projekteerime valmis optimaalse lahenduse, et saavutada võimalikult efektiivne IT investeering. Aitame valida sobivad materjalid ja riistvara ning ehitame valmis jätkusuutliku lahenduse, mis vastaks tänapäeva standarditele ja ettevõtte kõikidele vajadustele.

Pakume ka haldusteenust, et vajalik riistvara ja kasutatav tarkvara pidevalt töökorras hoida ning vajadusel ka uuendada. Osutame ka konsultatsiooniteenust, et aidata oma klientidel mõista kõiki oma IT investeeringu võimalusi ja kasutada neid maksimaalselt. Vastame kasutajate küsimustele levinumate operatsioonisüsteemide ja rakendustarkvara kohta ning hoiame ettevõtteid kursis kaasaegsete lahendustega, et toimuks pidev areng.

Teenust pakutakse nii lepingulistele kui lepinguta klientidele.

2022. aasta käive oli 168 853 eurot, mis võrreldes 2021. aastaga tõusis 32%. Majandusaasta lõppes kasumiga 27 050 eurot. 2023. aastal on plaanis jätkata senist tegevust.

Aruandeaastal juhatuse liikmeks oleku eest tasu ei makstud ja muid soodustusi ei osutatud. OÜ Netfori üks juhatuse liige täidab tegevjuhi kohuseid, kokku moodustas palgakulu 26 913 eurot.

NETFOR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.