Rohkema info nägemiseks:

EKMANNI TOOTMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 893; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EKMANNI TOOTMINE OÜ kohta arvamuslugu!"

EKMANNI TOOTMINE OÜ hetkeolukord

Juba 893 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ekmanni Tootmine loodi 1998. aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on naha- ja jalatsihooldusvahendite valmistamine. Osaühingus oli aruandeperioodil kaks töötajat, kellele tasuti 16 800 eurot. Juhatuse tööd ei tasustatud. Ettevõte lõpetas majandusaasta kahjumiga. Aastal 2023 jätkub koostöö Soome, Leedu, Inglismaa firmadega. Järgmiseks aastaks on plaanitud leida juurde uusi koostööpartnereid.

Aruande koostamise kuupäeval on oluliselt muutunud majanduskeskkond Eestis ja kogu maailmas. See on tingitud ülemaailmsest majandusest seoses sõjaga Euroopas ning seetõttu ka kaupade ostuaktiivsuse vähenemisest. Täpsemat majandusaktiivsuse langust on aruande koostamise kuupäeval raske ennustada, kuid ettevõtte juhatus on kinnitanud, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning suudab kohaneda uute tingimustega.

Priit Eesmaa

Juhatuse liige

EKMANNI TOOTMINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.