Rohkema info nägemiseks:

LOODUS JA MEIE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 232; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOODUS JA MEIE kohta arvamuslugu!"

LOODUS JA MEIE OÜ hetkeolukord

Juba 232 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Loodus ja Meie (ametlik lühend L & M OÜ) on asutatud 1992. aasta aprillis osaühinguna Loodus ja Meie. Ettevõtte varasemate, ka viimaste aastate põhitegevuseks pikemal ajaperioodil on kolm-neli suurt valdkondade gruppi: 1) konsultatsioonitegevus, ettevõtluse, mittetulundusühenduste ning regionaalse ja kohaliku arengu konsultatsioonide andmine ja nõustamine, äriplaanide ja strateegiliste arenguprogrammide koostamine ning sellega seotud koolitus; 2) arendusprogrammide ja projektide sisuline, juhtimisalane, tehniline ja raamatupidamisalane teenindamine; 3) teadus- ja arendustegevus, mitmesuguste seda toetavate tugiteenuste osutamine (teaduslike analüüside tugiteenused; teaduslike artiklite tugiteenused jms.); 4) muu mujal liigitamata äritegevust abistav tegevus jms.

Varemalt on tegeletud põhikirjajärgse kirjastamistegevuse, infolehtede väljaandmise, infomaterjalide kogumise, paljundamise ja levitamise ning sellega seonduva reklaami ja reklaamipinna müügi ja ostuga. Viimastel aastatel on selle tegevusvaldkonna osakaal siiski oluliselt vähenenud ning pole moodustanud nimetatud tegevus enam põhitegevuseks klassifitseeruvat mahtu.

L & M OÜ majandustegevust 2022. aastal sisuliselt ei toimunud, nii on see olnud paar viimast aastat. Selle peamisteks põhjusteks on olnud või hindame COVID-19 koroonakriisi, majanduskriisi, väga kõrge ja kiire inflatsiooni, maailmas ja Euroopas toimunud sündmuste mõjusid. Kõik need tingivad, on tinginud ja kujundavad üldist majanduskeskkonda ning selle ja sellest tuleneva arenduskeskkonna ja arendustegevuse turu väga suurt ebastabiilsust. Otsused tuleviku ja tulevaste tegevuste osas langetatakse kõige lähimal võimalikul ajal.

Realiseerimise netokäive ja müügitulu puudusid. Alates 2008. aasta 26. juunist kuni 18. augustini 2014 oli Loodus ja Meie OÜ käibemaksukohuslane. L & M OÜ teostab kahepoolse kokkuleppe korras ka Arengu ja Stabilisatsiooni Sihtasutuse (ametlik lühend ASSA) tehnilist ja raamatupidamisalast teenindamist vastavalt koostöölepingule, põhikirjale ning raamatupidamise sisekorraeeskirjadele. L & M OÜ on seejuures ka üks viimase põhiasutajaid.

Aruandeaastal ei toimunud olulisi muutusi tegevusvaldkondade struktuuris ning müügitulu jaotuses erinevate tegevusala gruppide (EMTAK-i järgi) vahelSee lihtsustus lõplikult 2013. aastal ning jäi samaks ka järgnevatel aastatel. 2022. aastal toimus teatud tegevus vaid just viimaste aastate ainsaks tegevusvaldkonnaks või põhitegevuseks olevate organisatsioonide tegutsemist ja äritegevust toetavate teenustööde osutamise, muude mujal liigitamata äritegevust abistavate tegevuste osas. Sisuliselt kvalifitseerus see tegevus vabatahtliku tegevuse kategooriasse.

Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud ja nii ka müügitulu ei saadud, see puudus ehk oli 0 eurot (2021 a. oli see samuti 0 eurot).

Objektiivsetel ja strateegilistest valikutest tulenevatel põhjustel on L & M OÜ majandustegevus viimastel aastatel olnud vähene või puudunud üldse, sama on prognoos ka aastaks 2024 ja lähiperioodiks. Olulisemaid ning ka rahastuse seisukohalt kõige määravamaid tegevusvaldkondi on varasemalt olnud arendusprogrammide ning projektide koostamine, juhtimine ja teenindamine. Loodetavasti taastub see positsioon ja on nii ka tulevikus. Nende teenindustööde teostamine on toimunud ja toimub pikaajaliste koostöölepingute ning projektide teenindamise lepingute alusel ning rahastamine toimub vastavalt sihtrahastusena.

Teenuseid osutatakse peamiselt vabariigi siseselt, väikeses osas ka mujal Euroopa Liidus. 2022. aasta realiseerimise netokäive oli 0 eurot (2021. a oli samuti 0 eurot). OÜ Loodus ja Meie juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmele töötasusid aruandeperioodil arvestatud ei ole. 2022.

a. ei arvestatud ka muid töötasusid, need olid 0 eurot (2021. a. samuti 0 eurot). Tõõjõukulud koos maksudega 2022. aastal puudusid (2021. a.

samuti 0 eurot).

Aruande netovara on ajutiselt langenud alla seaduses toodud nõuete. Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist või vähem kui seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2500 eurot). L & M OÜ taastab omakapitali lähiperioodil või 2024. ja 2025. aastal, milleks kaasatakse investeeringud või täiendavad rahalised vahendid mahus 2160 eurot, võimalusel suurendatakse läbi müügi ja netokäibe firma kasumit, kui jätkatakse taas või taastub aktiivne majandustegevus.

LOODUS JA MEIE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.