Rohkema info nägemiseks:

G-FLOORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1604; jälgijaid - 36. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta G-FLOORS OÜ kohta arvamuslugu!"

G-FLOORS OÜ hetkeolukord

Juba 1604 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. AASTA TEGEVUSARUANNE 2022. aasta oli OÜ G-floorsile kahekümne kolmandaks tegevusaastaks. Üldplaanis oli aasta varasematega võrreldes sarnane. Talvisel perioodil tegelesime saalide-võimlate ning erinevate spordiklubide sportpõrandatega ning suvisel ajal lisandusid erinevate katendite paigaldamised välisväljakutel. Muuhulgas tuli ette ka vaip- ning vinüülkatete paigaldamist ühiskondlikes äriruumides ja kaubanduskeskustes üle Eesti, kuid võrreldes spordikatete paigalduse mahuga jäi see pool pigem tagasihoidlikuks.

Samuti tarnisime kogu aasta jooksul ühtlaselt erinevaid trepi- ning põrandaprofiile ja mõningal määral alumiiniumprofiilist valmistatud tuulekodade porimatte.

Õhktoetusega spordihallide osas teisaldasime suveperioodiks ning taaspüstitasime sügisel juba varasemal aastal paigaldatud ning kasutuses olnud pneumohalli. Jätkasime töötamist teiste sarnaste projektidega eesmärgiga rajada aastal 2023 veel kaks pneumohalli.

Hoolimata materjalide- ning ehitusturul toimunud drastilistest hinnamuutustest loeme siiski 2022. aasta heaks, kuna meil puudusid vahetult hinnatõusueelsel perioodil sõlmitud siduvad lepingud, ehk et ettevõte ei pidanud otsima kohustuste täitmiseks täiendavaid vahendeid. Samas oli tunda seisakut ning varasemate aastatega võrreldes tekkis rohkem pikemaajalisi võlgnikke, kes ka 2023 aasta keskel ei ole oma kohustusi lõpuni täita suutnud.

Aastast 2023 ootame mõningat käibe kasvu ning taaskord varasemate projektide realiseerumist. Eriti loodame juba 2021 alustatud ning ehituslubade väljastamise kadalippu takerdanud projekti käivitumist, kuna sellega on kaasnenud ka mõningaid väljaminekuid. Samuti jätkame sportimiseks toodetud kunstmurude uuemate, keskkonnasõbralikema süsteemide tutvustamist ja püüame ka mõned sellised platsid lähitulevikus paigaldada.

Materjalide ja nende tootjatega oleme rahul ja alternatiive ei ole plaanis valikusse võtta, samuti ei ole plaanis uusi tooteid otsida. Sama puudutab koostööpartnerite kohta, oleme väga rahul.

Majandustegevust iseloomustavad näitajad

Müügitulu 1 636 743

Kasum 285 495

Juhatus oli aruandeperioodil kaheliikmeline. Töötajate arv ja koosseis on jäänud samaks ning samuti juhatus on püsinud ettevõttes muutumatuna

G-FLOORS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.