Rohkema info nägemiseks:

MXR TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1097; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MXR TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

MXR TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 1097 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal täiendati kliendibaasi ja tegeleti tegevussuundade tõhustamisega uute ja kasutatud tootmisseadmete müügiks ning nende seadmete hoolduse ning (garantii- ) remonditööde võimaluste laiendamiseks. Lisategevusaladena tegeleti vahendusteenuse pakkumisega kinnisvara ostu-müügi valdkonnas ning põllumajandustoodete vahendamisega (põhiliselt köömne) käitlemise ja müügiga. Samuti arendati täiendavaid tegevusarusid nagu fotograafiateenus, elektrirulade müüki. Lisaks tegeleti tooteportfelli laienduseesmärgil mootorrataste ning sellega seotud lisavarustuse vahendusvõimaluste ning turustamise võimaluste uurimisega. Köömne ja teiste õlikultuuride töötlemiseks

Ait-Kuivati töötlemisüksuses juurutati ISO 22000 kvaliteedistandard. ISO Sertifikaat väljastati ettevõttele 26.08.2022.

2023 aasta eesmärgiks on majandustegevuse tõhustamine tootmisseadmete müügi ning nende hooldusteenuste osas ning muude tööstusvaldkonda puudutavate vahendustegevuste läbi. Samuti tegeletakse uute võimalike vahendus-, nõustamis- ja hooldusteenuste väljatöötamise ja töösse rakendamisega. Jätkatakse vahendusteenusega kinnisvara valdkonnas, fotograafiateenuse pakkumisega ning tehniliste vabaajakaupade müügiga ja nende teenuste täiendamise ja kvaliteedi parendamisega.

2023 täiendatakse ja arendatakse põllumajanduslikku valdkonda, kus oluliseks osaks on kaubaköömnele uute ostjate leidmine euroopa turgudel ning käitlemis- ja müügimahtude suurendamise planeerimine läbi koostöö tõhustamise köömnekasvatajatega.

Põllumajanduslike toodete (köömen, heinaseemned jms.) käitlemisüksusena kasutatakse

Ait-Kuivati hoonet (Väike-Rõuna kinnistul Viljandimaal). Samuti tegeletakse sellega seotult seemnete puhastusteenusega ning põllumajandusliku nõustamisega. Lisaks jätkatakse 2023 aastal köömneõli külmpressimisega ning turustuskanalite leidmisega.

Firmas töötas keskmiselt 3 töötajat ja nende töötasu oli 53902,00 EUR.

2022 aasta müügitulu 922157,00 EUR (eelm. aasta 990942,00 EUR) 2022 majandusaasta kahjum 69190,00 EUR (eelm. aasta 71505,00 EUR)

Juhatuse liikmetele väljamakseid tehtud ei ole.

MXR Teenused OÜ

Jutause liige

Ülar Mändmets

MXR TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.