Rohkema info nägemiseks:

C-INTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 417; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta C-INTRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

C-INTRADE OÜ hetkeolukord

Juba 417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1. MAJANDUSTEGEVUSE ALGUS

OÜ C-INTRADE alustas oma majandustegevust 1999 aasta oktoobris. Firma osakapital on 2556 eurot ja juhatuses on Krista Villemson.

Ettevõtte asukohaks on kontor asukohaga Männiku tee 21-2, Tallinn, Harjumaa.

Tegevusülesandeks on pakkuda teenust lepingulisele välispartneritele Tyco Electronics Raychem GmbH (Ottobrunn/Saksamaa), kelle energeetika toodete nomenklatuuri kuuluvad kesk- ja madalpinge kaablitarvikud, liipingepiirikud, isolatsiooni tugevdussüsteemid, polümeerisolaatorid ning õhuliinitarvikud.

C-INTRADE kohustuse hulka kuulub: * Koolituste korraldamine (seadmete ja toodete tutvustamine klientidele); * Väljaõppe korraldamine paigaldajatele; * Näidispaigaldused; * Prospektmaterjali (kataloogid, prospektid, paigaldusjuhendid) tõlkimine; * Välispartneri probleemide lahendamine: * Kauba tarnimisel * Toodetega seotud probleemid * Paigaldusega seotud probleemid * Kliendi probleemidesse süvenemine, info edastamine tootjale * Õige hinnapoliitika valimine * Kohapealse turuinfo edastamine välispartneritele * Info konkurentide kohta * Müügieelne tehniline toetus – õige toote valimine; * Müügijärgne tehniline toetus ja toodetega seotud tehniliste probleemide lahendamine; * Aitama vajadusel koolituste läbiviimisel (välisriikide spetsialistide loengud); * Probleemide lahendamisel reageerima koheselt ( tootedefektid, tarnete viivitused).

RAHALISED SISSETULEKUD

Käesoleval hetkel moodustab firma C-INTRADE põhisissetuleku Tyco Electronicsi kaablitarvikute ning digitaalsete multimeetrite, samuti Pfisterer

GmbH toodete müügitulu.

.

RAHALISED VÄLJAMINEKUD

Nendeks on: * Tegevjuhi palk * Müügiinseneri palk * Raamatupidamiskulud * Kontoritehnika (kontoritarbed, arvutitarbed) * Koolituste korraldamiseks vajaminevad kulud * Lisakulud (pisikulud äritegevuses).

2022 aastal oli OÜ C-INTRADE töötajate arv 2 ning tööjõukulud olid 51 178 eurot. Juhatuse liikmele juhatuse töös osalemise eest tasu ei

C-INTRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.