Rohkema info nägemiseks:

NALTU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5546; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NALTU OÜ kohta arvamuslugu!"

NALTU OÜ hetkeolukord

Juba 5546 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Naltu OÜ põhitegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aasta ettevõtte majandustegevus oli stabiilne ja tulemuslik. OSAÜHING NALTU kasum moodustas 105 413 eurot ja müügitulu 505 259 eurot kust: kinnisvara üürileandmine ja käitus– 100%. Kulude maht aruande perioodil moodustas 415 796 eurot: nendest 5% - põhivara kulum, 67,5%- kaubad toore, materjal ja teenused, 27% - mitmesugused tegevuskulud. Võrreldes eelmise aastaga tulude ja kulude struktuuris muutusi pole toimunud.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Ettevõtte osanikel ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui ettevõte on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt osanike kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. 2022. aastal dividendid ei ole makstud.

2022 aasta ettevõtte strateegia kujundas: kinnisvara üürimine, üürihinna määramisel turu trende ja toimunud muutusi jalgamine, korrektse üürilepingu koostamine, mis on seadustega kooskõlas.

Hea strateegia on oluline ettevõtte seotud eesmärkide saavutamiseks.

Juhtkonnas ei ole kahtlust, OSAÜHING NALTU on võimeline jätkuvalt tegutseva ettevõttena jätkata ning normaalse äritegevuse käigus realiseerida oma varusid ja täitma oma kohustusi.

Investeeringud

Põhivarasse investeeriti arandeaastal kokku 653 411 eurot, kust 557 418 moodustab kinnisvara investeeringute ost. 2023 aastal jätkatakse kinnisvarasse objekte investeerimisega. Investeerimine tähendab alati riski võtmist, eriti sellistel rasketel aegadel nagu praegune majanduslik ebastabiilsus, inflatsioon ja hinnatõus.Aga kinnisvarasse investeerimine pikemas perspektiivis on kindlasti usaldusväärne ja kasumlik, sest kinnisvara väärtus ajaga pigem kasvab ja toob püsiv rahavoogu, Kinnisvarainvesteering on otsene või kaudne osalus rahavoogudes, mida annab kinnisvara omamine, arendamine või opereerimine ja nende rahavoogude tulevases müügiväärtuses.

Personal 2022 aastal töötajaid ei olnud.

Finantsriskide juhtimine

Riskijuhtimise eesmärgiks on identifitseerida, hinnata, jälgida ja kontrollida ettevõtte tegevusega seotud riskid. Igapäevase finantsriskide juhtimist korraldab juhatus. Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus. Ettevõttel puuduvad olulised kohustised ja nõuded muudes valuutades. Kõik olemasolevad võlakohustised on noteeritud eurodes, mistõttu käsitletakse neid valuutariskivabade kohustistena. Teisi riske, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei ole avaldatud olulisema mõju ettevõtte äritegevusele.

NALTU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.