Rohkema info nägemiseks:

AARA METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1670; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AARA METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

AARA METALL OÜ hetkeolukord

Juba 1670 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aara Metall tegevuse põhiliseteks eesmärkideks on: igasuguste metalldetailide valmistamine ja konstruktsioonide koostamine vastavalt joonistele. Teenust osutatakse nii Eesti kui ka välismaa juriidilistele isikutele. Viimastel aastatel on olnud suur osatähtsus Soome Vabariigi juriidilistele isikutele osutatud tellimustöödel. Majandustegevusele on avaldanud halba mõju kvalifitseeritud tööjõu leidmise raskused ning pandeemiast tingitud materjalide tarneraskused ja transpordiprobleemid. 2022 aastal alanud Ukraina sõda on otseselt mõjutanud materjalide hindasid - need on väga lühikese ajaga mitmekordseks kasvanud.

Majandusaasta tegevuse käive 2016 aastal oli 467 tuh. eurot, 2017 aastal juba 651 tuh. eurot 2018 aastal 821 tuh. eurot. 2019 aastal 892 tuh.

eurot, 2020 aastal kahjuks majanduses toimunud negatiivse te mõjude tõttu suudeti hoida käivet eelmise aasta taseme lähedal - 862 tuh. eurot.

2021 kasvas käive veidi - 986,7 tuh. eurot. 2022 aastal saavutati käibeks 1362 tuh. eurot. 2023 aastal plaanitakse käivet hoida samal tasemel, vaatamata jätkuvatele tarne-, transpordi- ja tööjõuprobleemidele.

Keskmiselt oli majandusaasta jooksul ettevõttes tööl 8 inimest, kelle palgakulu aasta jooksul kokku oli 76,6 tuh. eurot.

Ettevõtte omanik on ühtlasi ka juhatuse liige, temale juhatuse liikme ülesannete täitmise eest tasu ei makstud.

2017 aastal soetati põhivarana juurde pooleliliolev, remonti ja laiendamist vajav tootmishoone Leholas. Selles on juba praegu võimalik, ning pärast juurdeehituse valmimist kunagi tulevikus, saab valmistama hakata oluliselt suuremaid metallkonstruktsioone, kui seda oli võimalik teha varsemalt kasutatud tootmispinna peal. Paranesid ka töötajate olmetiingimused.

AARA METALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.