Rohkema info nägemiseks:

IP TEHNOLOOGIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IP TEHNOLOOGIA OÜ kohta arvamuslugu!"

IP TEHNOLOOGIA OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta tegevuse aruanne

OÜ IP Tehnoloogia tegeles 2022. aastal põhikirjaliselt ette nähtud teenuste osutamisega.

Valdavaks teenuseliigiks oli teadus- ja arendustegevus sotsiaal- ja humanitaarteaduste vallas (72201) ning selle sisuks olid psühholoogilised mõõtmised ning arendustegevuses osalemine ning selle konsulteerimine. Peamisteks klientideks olid Eesti Lennuakadeemia ja Haridus- ja Noorteamet. Teiseks, vähemahukaks teenuseliigiks oli muu mujal liigitamata koolitus (85599) ning selle sisuks olid psühhoteraapia alased superviseerimised eraisikutele. Minimaalselt osutati vaimse tervise hindamise alast teenust mujal liigitamata tervishoiualade (86909) teenuseliigis.

Tööjõukulu 0.-

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

IP TEHNOLOOGIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.