Rohkema info nägemiseks:

CARMUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3034; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta CARMUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie lugu algas 1998. aastal, kui avasime uksed esimesena Balti riikides Porsche teenindusena. Alates sellest hetkest oleme pühendunud sport- ja luksusautode teenindamisele, keskendudes peamiselt Porsche margile, kuid võttes vastu ka muid automarke. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle autode hooldamisel ja remontimisel ning oleme saanud käed külge mitmetele tuntud markidele ja mudelitele.

Meie teeninduskeskusesse on usaldatud selliste autode hooldus ja remont nagu Porsche 356, kõik Porsche 911 generatsioonid, 924, 928, 944, 968, Boxster, Cayman, Cayenne, Panamera; Ferrari 355 GTS, 360 Modena, 365 GT4 2+2, 456M GTA, 458, 550 Maranello, California; Aston Martin Vanquish, DB9, V8 Vantage; Maserati 3200, 4200, GranTurismo; Bentley Continental GT, GTC, Flying Spur; Dodge Viper RT/10, GTS, ACR; Jaguar XJ, XJR-S 6.0 Coupé ja palju muud.

Meie professionaalne meeskond on pühendunud teie sõiduki parimale hooldusele ja teenindusele. Meie teenuste hulka kuuluvad remonttööd, diagnostika, elektritööd, tehniline kontroll, sildade reguleerimine ning rehvide ja rataste hooldus. Lisaks pakume ka mugavat autode hoiustamist siseruumides peale remonttööde lõpetamist.

Ootame teid külla, et pakkuda teile parimat teenindust ja hooldust teie kalli sõiduki jaoks!

Kontakt

CARMUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Autode hoiustamise teenus oli just see, mida vajasime. Suurepärane!

- Jaan S.

Minu auto pole kunagi olnud paremas seisukorras. Tänud!

- Kairi T.

Professionaalne lähenemine ja kvaliteetne töö. Kindlasti tulen tagasi.

Carmus – Sõltumatu porsche teenindus

Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud mitte ainult Porsche'le, vaid ka teistele tippmarkidele nagu Ferrari, Aston Martin, Maserati, Bentley, Dodge ja Jaguar. Oleme käsitlenud laia valikut mudeleid, alates ikoonilisest Porsche 911-st kuni luksuslike Bentley Continental'iteni ja adrenaliinirohke Dodge Viper'ini. Kvaliteet on alati olnud meie teenuste alustala. Meie spetsialistid kasutavad uusimaid tehnoloogiaid ja tööriistu, et tagada teie sõiduki parim võimalik hooldus. Lisaks pakume meie kliendikeskset lähenemist, mis tagab teile personaalse ja usaldusväärse teeninduse igal sammul.

Dropdown

kõik artiklid

CARMUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Carmus põhitegevusalaks oli aruandeaastal autode remont ja tehniline parendamine ning varuosade müük. 2023. aastal üritame suurendada müüki ja rentaablust.
ssb.ee
OÜ Carmus põhitegevusalaks oli aruandeaastal autode remont ja tehniline parendamine ning varuosade müük. 2023. aastal üritame suurendada müüki ja rentaablust. Aruandeaastal olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid ei tehtud ning neid ei planeerita ka järgmiseks aastaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.