Rohkema info nägemiseks:

ALFA PROPERTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1971; jälgijaid - 97. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta ALFA PROPERTY OÜ kohta arvamuslugu!"

ALFA PROPERTY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Alfa Property kanti äriregistrisse 1999.a. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on kinnisvaratehingud, kinnisvara haldamine ja arendustegevus. Ettevõte arendab Tallinnas Paldiski maanteel asuvat kinnistut, millel hetkel asub Tallinna Hipodroom. 2012 aastal võeti Tallinna Linnavalitsuse poolt lõplikult vastu ala äri- ja elamumaa detailplaneering. 2015 aastast alates on tegeletud aktiivselt läbirääkimistega erinevate arendajate ja ehitusettevõtjatega. Koostöös Reterra Estate OÜga on asutatud Hipodroomi Development OÜ, et arendada detailplaneeringu positsioone 15, 16 ja 17 kokku 18 tuhat m2.

Dropdown

kõik artiklid

ALFA PROPERTY OÜ planeerib hobused Sauele saata ja hipodroomile elurajooni ehitada

ALFA PROPERTY OÜ juhatuse liige Jaanus Mikk rääkis ERR-ile , et juba aasta otsa on seal infrastruktuuriga tegeldud.
ssb.ee
ALFA PROPERTY OÜ juhatuse liige Jaanus Mikk rääkis ERR-ile , et juba aasta otsa on seal infrastruktuuriga tegeldud. "See, mis meil detailplaneeringuga oli kehtestatud ja sisse joonistatud, on praeguseks hetkeks ajast ja arust. Kaasajastame neid, aga iga projekteerimise protsess ja kooskõlastamised võtavad mingi aja," selgitas ta. Meie vaatame aga kuidas on mehe firmal vahepeal läinud. ALFA PROPERTY OÜ alustas peaaegu 20 aastat tagasi, mil juhatuse liige Jaan Manitski selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 3 aastat. Osaühingu valdkond on enda või renditud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.