Rohkema info nägemiseks:

TÄNAVAHOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad professionaalset lume koristamist ja maastikukujundust, tagades teie alade ohutuse ja esteetilise kauniduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Tänavahooldus OÜ-sse, kus me usume, et olenemata aastaaegade vaheldumisest, tuleb välisalade eest siiski suurepärast hoolt kanda. Meie missioon on lihtne: pakkuda tipptasemel lumekoristamise, maastikukujunduse ja ehitusmasinate rentimise teenuseid, mis tagavad teie keskkonna ilu, ohutuse ja funktsionaalsuse aastaringselt.

Alates meie loomisest oleme pühendunud välistingimuste hoolduse ja arendamise kunsti valdamisele. Meie laiaulatuslik teenustevalik hõlmab kõike alates lumekoristusest ja jäätõrjest kuni aia maastikukujunduse ja maa tasandamiseni. Oleme uhked oma võime üle muuta ja hooldada teie välistingimusi, olgu selleks siis eramaja sissesõidutee või kommertspark.

Meie tegevuse südameks on kaasaegne masinapark, sealhulgas laadur-ekskavaatorid, minilaadurid ja multilift-kallurid. Koos meie kogenud meeskonnaga tagame, et iga töö, alates muru külvamisest kuni katuse lumest puhastamiseni, viiakse läbi täpsuse ja hoolitsusega.

Mõistame iga aastaaja väljakutseid. Seetõttu pakume spetsialiseeritud teenuseid nagu jääpurikate eemaldamine ja kevad- ja sügiskoristustööd, tagades, et teie kinnisvara on mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka ohutu hooajalistest ohtudest.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes usaldavad Tänavahooldus OÜ-d kõigi oma välistingimuste hoolduse ja arendamise vajaduste jaoks. Võtke meiega ühendust täna numbril +3725089929 või info@th.ee, et küsida hinnapakkumist ja saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teid aidata luua ja säilitada täiuslikku välistingimust.

Rohkem infot meie kodulehel!

KODULEHT

TÄNAVAHOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi

Suurepärane teenindus, alati täpne ja sõbralik.

- Jaan

Usaldusväärsed ja professionaalsed.

- Mark

Kvaliteetne maastikukujundus, kõik vastab täpselt minu soovidele.

TÄNAVAHOOLDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tänavahooldus OÜ asutati 1999 aastal. Firma tegeleb tänavahoolduse ja muude hooldusteenuste pakkumisega. Põhilise müügitulu moodustab talvine lumekoristus. 2022.aasta Tänavahooldus OÜ müügitulu oli 486 294 eurot / 2021.aastal oli müügitulu 428 608 eurot. Aruandeaasta kasum oli 93 361 eurot / 2021.aasta kasum oli 45 508 eurot. Firmas on töölepinguga tööl 3 töötajat. Tööjõukulud 2022.aastal olid summas 58 961 eurot. Talvisel perioodil kasutatakse ka alltöövõttu. Tänavahooldus OÜ eesmärgiks on tegutseda sama tegevusalaga efektiivsemalt.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet efektiivseks lume eemaldamiseks

Talve lähenemisega kaasneb paratamatult lumesadu, mis toob endaga kaasa lume eemaldamise kohustuse. Omavalitsuste, ärikinnisvara haldajate ja elamupiirkondade j
ssb.ee
Talve lähenemisega kaasneb paratamatult lumesadu, mis toob endaga kaasa lume eemaldamise kohustuse. Omavalitsuste, ärikinnisvara haldajate ja elamupiirkondade jaoks ei ole see ülesanne mitte ainult alade esteetiliselt meeldivana hoidmine, vaid see on ka kriitiline ohutusmeede. Efektiivne lumekoristus tagab ligipääsetavuse, ennetab õnnetusi ja hoiab keskkonna talviste karmide kuude jooksul toimivana. Lume õigeaegne ja tõhus eemaldamine võib ära hoida libisemisest tingitud vigastusi, vähendada sõidukite õnnetuste tõenäosust ja tagada, et hädaabiteenused pääsevad kõikidele aladele viivitamata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.