Rohkema info nägemiseks:

GERHARD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut vannitoamööblit, sanitaartehnikat ja aksessuaare, et luua funktsionaalseid ja stiilseid ruume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oled otsimas usaldusväärset ja kogemustega partnerit oma vannitoa unistuste teostamiseks? Ära otsi kaugemalt - Vannitoapood on Eesti suurima kogemusega sanitaartehnika ja vannitoasisustuse salong, kus üle 20 aasta pikkune tegevus on viinud meid tipptasemele.

Meie kauaaegne kogemus on võimaldanud meil luua sügavad suhted kõikide tipptootjatega, töötades otse kõikide brändidega. See tähendab, et me ei paku mitte ainult parimat valikut, vaid ka põhjalikke teadmisi iga toote ja tootja kohta. Oma teadmiste ja kogemusega tagame, et meie klientidel on alati usaldusväärne tugi ning kvaliteetne teenindus.

Vannitoapood ei ole lihtsalt kauplus, vaid garantii sinu rahulolule. Meie kvaliteedigarantii põhineb mitte ainult laia valiku valitud toodetel, vaid ka meie võimekusel pakkuda otsest tootjatuge. Olgu see ülevaatamine või garantiiremont, me seisame alati oma klientide kõrval, et tagada vannitoa lahenduste pikaajaline kvaliteet.

Meie tootevalik on mitmekülgne ja hoolikalt valitud, hõlmates alati uusimaid suundumusi ja innovatsioone sanitaartehnikas ning vannitoasisustuses. Olenemata sellest, kas otsid modernset minimalismi või ajatu elegantsi, leiad meie salongist kindlasti midagi, mis vastab sinu maitsele ja vajadustele.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda parimat toodet, vaid ka parimat teenindust. Oleme siin, et vastata kõigile sinu küsimustele, jagada oma ekspertiisi ja muuta sinu vannituba unistuste paigaks. Võta julgelt ühendust ja lase meil aidata sul luua just selline vannituba, millest oled alati unistanud.

Ootame sind avastama maailma parimat sanitaartehnikat ja vannitoasisustust koos Vannitoapoega. Võta meiega ühendust juba täna ning koos leiame parima lahenduse sinu vannitoa vajadustele ja soovidele!

Meie aadress: Pärnu mnt 146, Tallinn // Uuri ka tootevalikut!

GERHARD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Väga rahulik teenindus, kõik vastas ootustele.

- Martin

Kvaliteetne kaup ja meeldiv teenindus.

- Priit

Mugav ja sõbralik keskkond, leidsin just, mida vajasin.

GERHARD OÜ tegevusaruanne 2022

Gerhard OÜ on asutatud 2000 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on keraamiliste plaatide ja sanitaartehnika jae- ja hulgimüük (EMTAK 2008 – 46732). Kaupade jaemüüki teostatakse kauplustes "Vannitoapood" ja "Gerhard Vannitoad". Jätkuvalt on rõhk asetatud eksklusiivse sanitaartehnika müügile. 2022.a oli ettevõtte müügikäive 664 317 eurot. Ettevõte lõpetas oma majndusaasta 91 144 eurose kasumiga. 2022.a investeeris ettevõte põhivaradesse 5 878 eurot. Ettevõttes oli palgal 4 töötajat, palgafond oli kokku 112 127 eurot Ettevõtte juhatus koosneb 1 liikmest, kellele ettevõtte juhtimise eest

Dropdown

kõik artiklid

Milleks renntrapp? - Vannitoapood

Renntrapp vannitoas on suhteliselt uus ja põnev nähtus, eriti arvestades meie põhjamaise vannitoakultuuri eripärasid. Põhjamaades, kus duširuumi põrandat tavali
ssb.ee
Renntrapp vannitoas on suhteliselt uus ja põnev nähtus, eriti arvestades meie põhjamaise vannitoakultuuri eripärasid. Põhjamaades, kus duširuumi põrandat tavaliselt plaaditakse ja dushialuse kasutamine pole laialt levinud, toob renntrapi sissetulek kaasa mitmeid positiivseid aspekte. Esiteks, paigutuse paindlikkus. Renntrapp on kujult piklik ja kitsas, võimaldades seda paigutada nii seina äärde kui ka ruumi keskele. Seina äärne paigutus on mugav ja loogiline, kuna sel juhul ei jää trap pea üldse jala alla. Samas pakub huvitavat lahendust dushikabiini põranda kujundus, näiteks renniga, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.