Rohkema info nägemiseks:

RODANO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kartinguspetsialistidele terviklikke lahendusi, sealhulgas varuosade müüki, kardihooldust ja professionaalset koolitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast adrenaliinirohkesse RODANO OÜ kartingumaailma, kus meie kirg kardisõidu vastu ajendab meid pakkuma võrdset teenust ja tooteid. Alates peenelt häälestatud mootorite mürinast kuni täiuslikult tasakaalustatud kardi täpsuseni oleme pühendunud kartingukogukonna varustamisele kõigega, mida on vaja Võistlemiseks, Parandamiseks, Valitsemiseks!

Meie missioon

RODANO OÜ-s oleme spetsialiseerunud terviklikele kartingulahendustele. Meie missioon on võimaldada võidusõitjatel kõrgeima kvaliteediga teenuseid, sealhulgas ekspert mootorite remonti ja ettevalmistust, põhjalikku kardi hooldust ja professionaalset kardisõidu haridust. Usume, et iga kurv rajal on võimalus silma paista ja me oleme siin, et tagada teil on tööriistad ja teadmised selle haaramiseks.

Meie tooted ja teenused

Meie laiaulatuslik tootevalik hõlmab tipptasemel varuosasid ja tarvikuid, et hoida teie kardi tipptingimustes. Me mõistame täpsuse tähtsust, mistõttu pakume teenuseid nagu rataste joondusnurkade reguleerimine, kartide kaalumine ja raami reguleerimised, et tagada teie kardi unistuste käsitsemist.

Neile, kes soovivad oma mootori jõudlust tõsta, on meie kardimootorite remont ja mootorite ettevalmistamine teenused teisele tasemele. Kasutame viimast tehnoloogiat ja meie laialdast asjatundlikkust, et pakkuda mootoreid, mis esinevad kardisõidu võistluste kõrgeimal tasemel.

Kardisõidu haridus ja koolitus

Meie Roli Kardikool on meie pühendumuse nurgakivi kartinguspordi kasvatamisel. Me tervitame lapsi alates seitsmendast eluaastast ja täiskasvanuid, pakkudes klasse, mis arendavad mitte ainult võidusõiduoskusi, vaid ka väärtuslikke eluoskusi nagu reaktsioonikiirus, julgus, analüütiline mõtlemine, füüsiline ja psühholoogiline vastupidavus ning enesekindlus. Meie koolitusprogrammid on loodud selleks, et kasvatada nii algajaid kui ka neid, kes soovivad võistelda kardispordi kõrgeimatel tasemetel.

Liitu ROLI Motors Racing Teamiga

Ambitsioonikale võidusõitjale on RODANO OÜ uhke esitada võimalust liituda LIQUI-MOLY ROLI MOTORSPORT meeskonnaga. Esindage meid rahvuslikel ja rahvusvahelistel kardivõistlustel ning viige oma võidusõidukarjäär järgmisele tasemele.

Olgu te olete kogenud võidusõitja või alles alustate, RODANO OÜ on teie partner rajal. Meie asjatundlikkuse, toodete ja teenustega olete alati sammu võrra ees. Haarake kartingu põnevusest ja laske meil aidata teil Võistelda, Parandada, Valitseda!

Külastage meie veebisaiti, et saada rohkem teada meie toodete, teenuste ja selle kohta, kuidas me saame toetada teie kardisõidu teekonda.

Kontakt

RODANO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

Ma ei kujutaks ette oma võidusõidukarjääri ilma nende toetusteta!

- Kristjan S.

Iga kord, kui külastan, tunnen end osana suurest kogukonnast!

- Kadi R.

Suurepärased võimalused ja uskumatu tugi võistlusteks!

Millist olulisust omab kartide rattajoondus ja mida selleks teha?

Kartide rattajoonduse valdamine on kardisõidu kriitiline aspekt, mis võib oluliselt mõjutada teie sõiduki sooritust rajal. Õige joondus tagab optimaalse juhitavuse, rehvikulu ja üldise kiiruse. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad teil kartide rattajoonduse kunsti valdada. Kontrollige regulaarselt oma joondust Teie kardi rattajoonduse järjepidev kontrollimine võib ära hoida väikeste probleemide muutumise suurteks muredeks. On oluline kehtestada rutiin enne ja pärast iga võistlust või treeningut. Täpseks joonduse kontrollimiseks on vaja mõningaid spetsialiseeritud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada kardimootoreid?

Kardimootorite hooldamisel tuleb järgida mitmeid olulisi samme, et tagada nende optimaalne toimimine ja pikendada nende eluiga. Siin on mõned näpunäited kardimo
ssb.ee
Kardimootorite hooldamisel tuleb järgida mitmeid olulisi samme, et tagada nende optimaalne toimimine ja pikendada nende eluiga. Siin on mõned näpunäited kardimootorite hooldamiseks: Regulaarne õlivahetus Kindlasti jälgige kardimootori õlitaset ja vahetage õli vastavalt tootja soovitustele. Õlivahetus tagab mootori sisemise määrimise ja optimaalse jõudluse. Õhufiltri puhastamine või vahetamine Kontrollige regulaarselt õhufiltrit ja puhastage või vahetage see vastavalt vajadusele. Puhas õhufilter tagab mootori parema õhuvooru ja kaitseb seda tolmu ja mustuse eest. Küünlapuhastus ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.