Rohkema info nägemiseks:

KANNE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1123; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta KANNE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KANNE OÜ maailma, kus iga number loeb ja iga pearaamat on oluline. Meie eesmärk on pakkuda põhjalikke auditeerimis- ja raamatupidamisteenuseid, et tagada finantsiline täpsus ja seadusjärgne järgimine. See juhib meie tegevust ja viib meid suurepärasuseni.

Alates meie loomisest oleme olnud ettevõtete usaldusväärsed partnerid, aidates navigeerida keerulistes auditeerimis- ja raamatupidamisteenuste vetes. Mõistame, et finantsmaailmas on täpsus vajalik ja oluline. Meie kogenud meeskond tagab, et teie finantsaruanded kajastaksid ettevõtte tegelikku seisu.

Muutuvate maksuseaduste taustal haldame maksurekordite ja deklaratsioonide esitamist täpselt ja õigeaegselt. Meie teenused hõlmavad ka palga- ja tööjõukulude haldamist, tagades, et teie töötajad on õiglaselt ja korrektselt arvestatud.

Pakume sisemisi raamatupidamise auditeerimisteenuseid, et tuvastada teie ettevõtte tugevused ja nõrkused. Lisaks pakume finantsnõustamist ja konsultatsioone, mis aitavad teha teadlikke otsuseid ja toetavad ettevõtte kasvu.

Meie teenuste hulka kuuluvad kuluarvestus ja eelarvestamine, raha- ja pangatehingute haldamine ning klientide ja tarnijate andmete haldus. Tagame, et kõik tehingud on täpsed ja läbipaistvad.

KANNE OÜ-s juhindume põhimõttest, et navigeerides numbreid, suuname kasvu. Oleme teie usaldusväärne partner finantsküsimustes. Liituge meiega ja seadke oma ettevõte edukale kursile.

Kontakt

+372 516 0460

KANNE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina K.

Väga professionaalne teenindus ja täpsed aruanded. Olen väga rahul!

- Jaanus S.

Nende raamatupidamisteenus on põhjalik ja usaldusväärne.

- Laura T.

Aitasid meie ettevõttel saavutada finantsstabiilsuse.

Kuidas tõhusalt hallata palgaarvestust oma ettevõttes?

Tõhus palgaarvestuse haldamine on iga eduka ettevõtte kriitiline komponent. See hõlmab töötajate maksete täpset ja õigeaegset töötlemist, maksude kinnipidamist ning erinevate seaduste ja määrustega kooskõlas olemist. Hästi hallatud palgaarvestussüsteem tagab mitte ainult töötajate rahulolu, vaid kaitseb ettevõtet ka võimalike õiguslike probleemide eest. Palgaarvestuse põhitõdede mõistmine Palgaarvestuse haldamine hõlmab mitmeid võtmeosi, sealhulgas bruto- ja netopalka, makse, hüvesid ja mahaarvamisi. Iga elemendi mõistmine on täpse palgaarvestuse töötlemiseks hädavajalik. Palgaarvestuse

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.