Rohkema info nägemiseks:

TONDI AUTOTEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2225; jälgijaid - 32. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TONDI AUTOTEENINDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TONDI AUTOTEENINDUS OÜ hetkeolukord

Juba 2225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 40 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Tondi Autoteenindus 2023.a. netokäibeks kujunes 538 tuhat eurot. Ettevõtte 2023. aasta kasumiks saadi 69 tuhat eurot.

Ettevõte kajastab bilansis, Tartus miljööväärtuslikus piirkonnas kinnisvara, mis on soetatud investeeringute eesmärgiga.

Aasta 2023 kujunes Tondi Autoteenindusele ümber korralduste aastaks. Aasta 2024 saab olema ettevalmistus uutele pindadele kolimisel.

Olemasolev pind on takistuseks korraldada kaubikute taastustöid. Piirkond ja hoone ise ei võimalda arengut ja seab korralikud piirid uute klientide vastu võtmiseks.

Uuel pinnal kasutusele tulev tehnika ja tehnikised lahendused seavad kõrgemad nõudmised nii personalile kui ka hankijatele. Seega, nimetagem aasta 2023 lõppu ja 2024 algust protsesside paika nihutamise perioodiks, et õnnestuks üle minek ja riskid oleksid piisavalt maandatud.

Töötajaid oli 2023. aasta lõpuks 6 inimest. Täistööajaga sai tööd koku 5 inimest.

Aastal 2015 investeeritud kinnisvara teenindatakse korralikult ja vaadates piirkonna ruutmeetri hindasid, mida ostjad on n'us maksma, siis aastaaruannet tehes loeb juhatus investeeringu õnnestunuks.

OÜ Tondi Autoteenindus 2024. aasta prioriteedidiks saab pidada õnnestunud ettevõtluspinna vahetust, mis toob kaasa oluliselt paremad töötingimused ning võimaluse teenindada oma kliente nende vajadustele vastavalt.

TONDI AUTOTEENINDUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.