Rohkema info nägemiseks:

ELAMU GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 623; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELAMU GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

ELAMU GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 623 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Elamu Grupp reaalse majandustegevuse alguks võib lugeda 01. maid 2000.a. Ühingu osad võõrandati Eesti Korteriühistute Liidule (edaspidi EKüL) 06. jaanuaril 2000.a.

Ettevõtte omandamise eesmärgiks oli nende tegevusalade äraviimine EKüL (emaettevõtte) haldusalast, millised EKüL põhikirja kohaselt ei kattu

Eesti Korteriühistute Liidu, kui liikmeid koondava mittetulundusliku organisatsiooni, loomuliku põhitegevusega ja seega olemuselt ei sobi kokku

EKüL, kui mittetulundusühingu tavapäraselt mõistetava majandustegevusega – eelkõige tasulised teenused ja ühistuid huvitava kauba müük.

Peamised tegevusalad osaühingu majandustegevuse algusest alates on olnud elamu- ja korteriühistute raamatupidamisalane nõustamine ning sellega seonduvad teenused (igakuine teenuse osutamine, koosolekutel osalemised, revisjoni läbiviimised).

Osaühing Elamu Grupp juhatus on 2-liikmeline. Juhatuse liikmele töötasu ega kompensatsioone ei makstud. Töölepingu alusel töötas osalise tööajaga 1 töötaja.

Osaühing Elamu Grupp juhatus deklareerib oma vastutust 2022. a raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et: 1. raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud põhimõtted, arvestusmeetodid ja hindamisalused on kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga ja Raamatupidamise Toimkonna juhenditega; 2. raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt osaühingu finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid; 3. Osaühing Elamu Grupp on jätkuvalt tegutsev.

ELAMU GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.