Rohkema info nägemiseks:

MELIORIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 516; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MELIORIA OÜ kohta arvamuslugu!"

MELIORIA OÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Melioria OÜ põhitegevuseks on valmisriiete ja aksessuaaride hulgimüük.

Aastal 2022 töötas Melioria OÜ-s 1 inimene - tegevjuht, kes vastutas ettemüügi ja administratiivse poole eest. Sisseostetavad teenused olid logistika ja raamatupidamine.

2015 aastal sai alustatud turismivaldkonda investeerimisega. Sellega seoses soetati kinnisvara, mida aruande majandusaastal parendati. 2019 aastal parendati selgunud ehitusalaste puudustega hoonet, mis valmis aruandeaastal ning alustati majutusteenuse osutamist. Seega said 2019 aastaks püstitatud plaanid täidetud.

2020 aastal alustati ka kinnistu võimaluste välja rentimisega (vibulaskerada). 2021 aastal investeeriti veevarustuse ja kanalisatsiooni renoveerimisse. 2022 aastal valmis veevarustuse ja kanalisatsiooni ehitus.

Melioria OÜ 2022.a eesmärgid - kasumi suurendamine sai teoks.

Melioria OÜ 2023.a tegevuseesmärgid on järgmised: 1. ettevõtte põhitegevuse mahu hoidmine ja kasvatamine 2. investeeringute jätkamine turismivaldkonda 3. turismiteenuse osutamise hoogustamine

MELIORIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.