Rohkema info nägemiseks:

INTERACTIVE BROKERS SOFTWARE SERVICES ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3763; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTERACTIVE BROKERS SOFTWARE kohta arvamuslugu!"

INTERACTIVE BROKERS SOFTWARE SERVICES ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 3763 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ põhitegevusalaks 2022. aastal oli arvutitarkvara väljatöötamine ja tugi. ja 2022. aastal moodustas kauplemistarkvara väljatöötamine ja tugi 100% kogutoodangust. Kogu teenus eksporditi USA-sse ja ainsaks kliendiks on endiselt emafirma (Interactive Brokers kontsern). Võrreldes 2020. aastaga käibe ja seega ka eksport kasvasid tunduvalt.

Suuremad investeeringud olid tehtud tegevuse laiendamisse, peamiselt uute töötajate leidmisesse ja nende varustamisse vajaliku tehnikaga. Aasta jooksul osteti põhivara soetusmaksumuses 45962 eurot. Lähitulevikuks on plaanis tegevuse laiendamine ja sellesse investeerimine samal kujul. Aastaks 2023 on planeeritud jätkata koostööprojekte USA emafirmaga ja Interactive Brokers Software Services

Estonia OÜ loodab laiendada oma tegevust, suurendades nii käivet kui töötajate arvu.

Olulisemad uurimis- ja arendusprojektid olid endiselt seotud Interactive Brokers kauplemistarkvara väljatöötamisega Windows, Mac, Unix, iOS ja

Android platvormidele koos nimetatud tarkvara katsetega. Otsesed väljaminekud antud uurimis- ja arendusprojektidele on raske hinnata, sest need käivad paralleelselt olemasoleva tarkvara toe ja katsetega ja samade spetsialistide osavõtul.

Olles sisuliselt Interactive Brokers kontserni tarkvara arendus- ja toe laboriks, et kanna Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ tavalisi äririske, sest see ei tegele produktide ja teenuste müügiga vabal turul, vaid osutab tarkvara väaljatöötamis- ja toeteenust ainsale kliendile, kes on samal ajal ka Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ ainuosanik.

Peamiseks Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ tegevuskeskonna (tarkvara väljatöötamine) ja samas firma arengu pärssivaks teguriks on kvalifitseeritud tööjõudu nappus. Kuigi tarkvara väljatöötamine ja laiemalt IT on tööotsijate seas jätkuvalt populaarne, valitseb selles valdkonnas üha süvenev tööjõupuudus. Eestis on puudu mitu tuhat IT spetsialisti ning parem pole olukord ka mujal Euroopas. Probleemi lahendamiseks otsisime ja leidsime töötajaid väljaspool Eestit ja isegi väljaspool ELi, mis on mõistagi keerulisem ja kallim. See mõjus otseselt ka firma finantstulemusele: kui tööjõudu oleks Eestis kergem saada, kasvaksid Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ töötajate arv ja käibe veel kiiremini.

Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ majandustegevuses ei esine hooajalisust või tsüklilisust. Samas ei mõju firma kuigi suurel määral keskonnale. Sotsiaalsetset mõjudest võib meenutada firma laienemise tulemusena spetsialistide immigratsiooni Eestisse aga see mõju on üldiselt positiivne.

Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ ei kasuta oma tegevuse rahastamiseks pangalaene ja teise finantsinstrumente; firmal puudub laenukoormus ja seega selle tööle ei avalda mõju ka intressimäärade muutumisega seonduvad riskid. Kuna firma tegevus rahastatakse emafirma poolt Eurodes, ei ilmnenud ei valuuta- ega börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

2022. a. jätkus diskussion Maksuametiga õiglaste siirdhindade määrade üle lähtuvalt Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ tegevuse liigist (nii tarkvara väljatöötmine kui selle tugi). Nimetatud diskussion sai 2022. aastal ka lahenduse ja selle tulemus on kajastatud antud aruanne lisas nr 8. (Eraldised)

Juhatuse liikmetele tasu pole makstud ja tagasikutsumisel kompensatsioone ette pole nähtud.

Interactive Brokers Software Services Estonia OÜ-l puuduvad tütarfirmad ega välisriigis registreeritud filiaalid.

Aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi aga mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Arvutamise

Finantssuhtarvud 2022 2021 metoodika (müügitulu

Käibe kasv % 2022-müügitulu 2021) 32.3 28.1 / müügitulu 2021*100 (kasum 2022-kasum

Kasumi kasv % 2021) / kasum 487.0 326.6 2021*100 (käibevara-varud) /

Maksevõime kordaja lühiajalised 1.45 1.19 kohustused

INTERACTIVE BROKERS SOFTWARE SERVICES ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.