Rohkema info nägemiseks:

PRIMOSTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omandatud teadmistega oleme õppinud maa-aluseid raudbetoonkonstruktsioone analüüsima viisil, mis võimaldab meil valida kõige optimaalsema hüdroisolatsioonilahenduse antud konstruktsioonile - ei rohkem ega vähem!

Tegevuslugu

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

PRIMOSTAR OÜ hetkeolukord

Juba 33 952 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Primostar, mida edaspidi nimetatakse Osaühinguks, on ettevõte, mis asutati märtsis 2000. aastal. Sellest ajast alates on Osaühing pühendunud oma põhitegevusele, mis seisneb hüdroisolatsioonimaterjalide ja betooni remondisegude impordis ning nende müügis Eestis. See tegevus kuulub EMTAK 4673 alla, mis tähendab ehitusmaterjalide hulgimüüki.

OÜ Primostar on tuntud oma koostöö poolest Saksa tootjaga Schomburg GmbH ja Co KG, olles selle ainuesindaja Eestis. See partnerlus on võimaldanud Osaühingul pakkuda Eesti turul kvaliteetseid hüdroisolatsioonimaterjale ja betooni remondisegusid, mis on valmistatud Saksamaal, tuntud oma kõrgetasemelise ehitustööstuse poolest.

Osaühingu 2022. aasta palgafond ulatus 183 tuhande euroni, mis näitab ettevõtte pühendumust oma töötajatele. Selle aasta jooksul oli Osaühingu keskmine töötajate arv kuus. See näitab, et Osaühing väärtustab oma töötajaid, pakkudes neile stabiilset töökeskkonda ja konkurentsivõimelist palka.

Huvitav on märkida, et Osaühingu juhatuse liikmele ei ole makstud tasusid ega ole ette nähtud muid erakorralisi kompensatsioone. See võib viidata sellele, et Osaühing keskendub oma ressursside suunamisele ettevõtte põhitegevusele ja töötajate heaolule, mitte juhtkonna erakorralistele hüvedele.

Kokkuvõtteks võib öelda, et OÜ Primostar on pühendunud ettevõte, mis on keskendunud hüdroisolatsioonimaterjalide ja betooni remondisegude impordile ja müügile Eestis. Selle pühendumuse ja partnerluse kaudu Saksa tootjaga Schomburg GmbH ja Co KG on Osaühing suutnud pakkuda Eesti turul kvaliteetseid tooteid, samal ajal väärtustades oma töötajaid ja pakkudes neile konkurentsivõimelist palka.

PRIMOSTAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.