Rohkema info nägemiseks:

SNEH HOLDINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 451; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SNEH HOLDINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

SNEH HOLDINGS OÜ hetkeolukord

Juba 451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sneh Holdings on asutatud 2000. aasta märtsis. Peamisteks tegevusaladeks oli loengute pidamine ja seminaride korraldamine, eelkõige finants-, äri- ning investeerimisalased konsultatsioonid. finantsinvesteeringud.

Alates 2008. majandusaastast enam loengute ja seminaride pidamisega ei tegelda, firma põhitegevuseks on jäänud ainult finantsinvesteeringud millele lisandub veel kinnisvara rendile andmine.

2008. aasta septembris müüdi Ramsneh Restoranide tegevus OÜ-le Villa Thai, millest 35% kuulub Sneh Holdings OÜ-le. OÜ Villa Thai kaudu kaasati uusi investoreid, millega loodeti tagada restorani edasine töö. OÜ Sneh Holdings tütarettevõte Ramsneh Restoranid likvideeriti.

2010-2014 majandusaastal soetati osalus veel kahes toitlustusettevõttes. Nendeks olid OÜ Ingver Kohvikud ja OÜ Toompuiestee.

2014. majandusaastast alates tegeldakse põhiliselt ruumide rendiga ja juhtimisalase nõustamisega. Aktsiaturgudel pea-aegu ei tegutsetud.2016.

aastal olukord aktsiaturgudel paranes ja OÜ Sneh Holdings jätkats eelmistel perioodidel alustatud strateegiat. Meie arvates on otstarbekas omavahel seostada madalama riskiga aktsiate ostu repotehingutest saadud vahenditega ja seeläbi saavutda suuremat kasumit. 2022.

majandusaastal jätkati juba alustatud tegevustega.

2023. aastal kavatseb OÜ Sneh Holdings jätkata seni tulu toonud strateegiat.

OÜ Sneh Holdings äritegevuse ülevaade:

Peamised finantssuhtearvud: 2022 2021

Müügitulu 87455 99751

Puhaskasum / kahjum 7396 2201

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,96 2,05

ROA (%) 0,63% 0,2%

ROE (%) 0,90% 0,3%

Suhtarvude leidmisel kasutatud valemid: - Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused - ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100 - ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

SNEH HOLDINGS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.