Rohkema info nägemiseks:

TOP CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1380; jälgijaid - 110. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOP CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

TOP CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 1380 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 110 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Top Consult OÜ alustas tegevust 2000.aastal. Äriühingu põhitegevus on kinnisvara haldamine, kaubandus- ja vahendustegevus. 2021. a jätkus kinnisvara parendamine ja arendamine, et selle tulemusena kasumlikumalt sooritada müüke ja välja rentida ruume. Ehitus –ja remonditööd on käimas Aiandi tee 21 objektil. Jätkub kinnistule Aiandi tee 21 täiendavate maade ostmine, et välja arendada korralik kinnistu. Naissaarel on alustatud maade sihtotstarbe muutmine. Töös olevad detailplaneeringud kulgevad plaanipäraselt ja ei vaja oluliselt lisaressursse. Kaalumisel on päikeseenergia kasutuselevõtt Aiandi tee kinnistul. On olemas projektid ja pakkumised. Aiandi tee kinnistul oleme alustanud ruumide remont-ehitustöödega, et paremini (soodsamalt) neid välja üürida. Samuti oleme uuendamas hoone sisse/välja pääse paigaldades koodlukke.

2020.a. oleme lõpetanud mehitatud valve ja süsteem toimib elektrooniliselt nii peamaja kui ka värav. Ehitus- ja remonditööd hoones on suures osas valmis ja kinnisvara firma on asunud neid müüma. 2021.a. oleme jätkanud olemasoleva kinnisvara parendamist ja müünud mõned kinnistud ning korterid. Samuti oleme leidnud uusi üürnikke Aiandi tee 21 hoonesse. Juhatus on üheliikmeline, kellele ÄS § 180 järgi juhtimistasu ei makstud.

2022 2021

Vara puhasrentaablus ROA (%) = puhaskasum/varad kokku * 100 -9,35% 1,95%

Likviidsuskordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused 0,31 0,55

Tegevustulukus (%) = puhaskasum/müügitulu * 100 -88,35% 11,30%

Omakapitali tulutase ROE (%) = puhaskasum/omakapital * 100 -11,4% 2,36%

Äriühingu juhatuse hinnangul on Top Consult OÜ jätkuvalt tegutsev. Äriseadustikust tulenevatele nõuetele firma jätkuvuse kohta on nõuded täidetud

TOP CONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.