Rohkema info nägemiseks:

KINAR METALLMÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 646; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KINAR METALLMÖÖBEL OÜ kohta arvamuslugu!"

KINAR METALLMÖÖBEL OÜ hetkeolukord

Juba 646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kinar Metallmööbel OÜ tegutseb 2000.aastast. Ettevõtte põhitegevuseks on endiselt Saksa firma “Balton” metallmööbli import ja müük. Samuti on tootevalikus Eesti tootja Sunorek AS garderoobid ja liuguksed.

2022. aasta jooksul tootevalik ei täienenud. Oleme jätkanud edukat koostööd kindlate ja kvaliteetset mööblit pakkuvate eestimaiste mööblitootjatega (Sunorek AS, Andrese Klaas AS jne.). Jätkuvalt on tootevalikus garderoobid, liuguksed ja spoonitud mööbel.

2022. aastal oli Kinar Metallmööbli OÜ käive 6 589 eurot. Kogu toodang realiseeriti Eestis.

Ukraina sõja tõttu tekkinud energiakriis tõstis materjalide hindu, mistõttu jäi see aasta müügitulemus kehvaks.

Reklaami-ja turunduskulusid planeeritud ei ole. Pigem on müügitegevus projektipõhine ja kontaktid klientidega otsesuhtlusena. Samuti jätkub koostöö sisekujundajate ja mööbliportaaliga ON24.ee

Kinar Metallmööblis töötajaid ei ole. Juhatuse liige tasu ei saanud.

2023. aastaks prognoosime väikest tõusu, kuid peame leppima faktiga, et toorainete hinnad jäävad kõrgele ning müüginumbrid saavad olema üsna tagasihoidlikud.

Peame oma eeliseks konkurentide ees spetsiifilist tootevalikut millel on oma kindel bränditruu tarbijaskond, asjatundlikku teenindust, pakutavate toodete head kvaliteeti ning tootevalikut.

KINAR METALLMÖÖBEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.