Rohkema info nägemiseks:

KEK TRADING INTERNATIONAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4621; jälgijaid - 141. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KEK TRADING INTERNATIONAL kohta arvamuslugu!"

KEK TRADING INTERNATIONAL AS hetkeolukord

Juba 4621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 141 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Konsolideerimisgrupi emaettevõte KEK Trading International AS kuulub 100% emaettevõtjale Viljandi Aken ja Uks AS.

Välismaal omab AS KEK Trading International järgmisi tütarettevõtteid: (cid:127) Lätis, SIA KEK Tema, osaluse suurus 69,96% (cid:127) Leedus, UAB Viljandi Prekyba, osaluse suurus 100%

KEK Trading International AS-i ja tema tütarettevõtete põhitegevuseks on pakkematerjalide hulgimüük.

Olulisemad tootegrupid on erinevad pakkekiled, ehitusteibid, pakkelindid.

Kogu pakkegrupi käive oli 2022 aastal 15,2 miljonit eurot, konsolideeritud kasum oli 331 274 eurot.

Majandusaasta tulemus oli grupi ettevõtetele üldiselt hea. Kõik grupi ettevõtted täitsid endale seatud eesmärgid. Covid-19 mõju grupi käibele olulist mõju ei avaldanud.

Grupi siseselt tehti mitmeid muudatusi, et muutuvas majanduskeskkonnas paremini hakkama saada. Nende otsuste mõju avaldub eelkõige teenitud kasumis. Pakkegrupp tegi ühisoste, mille tulemusel saime oma partneritelt paremaid ostutingimusi. Teatud kaubagruppidel on uued hankijad, oleme laiendanud toodete valikut, et pakkuda klientidele kõiki vajalikke materjale, mida on vaja transpordipakendis. Oleme suurendanud valikuid ka jaekaubanduses pakutavate toodete näol. Meil on valikusse lisandunud uue tehnoloogiaga toodetud kiled, millega pakume konkurentsi pikalt turul olnud toodetele. Kliendid on uue toote hästi vastu võtnud ning me näeme suurt potentsiaali tulevikus. Meil on uued partnerid pea igas sektoris, mis annab kindlustunnet tulevikuks. Kliendibaas on jätkuvalt laienenud.

Hinnatase oli 2022 aastal ebastabiilne. Tõenäoliselt jätkub hindade kõikumine ka 2023 aastal . Ostu- ja müügihindade tase mõjutab ka käibe numbrit. Kui võrrelda müüki ühikutes möödunud aastaga, siis on ka siin näha positiivset tõusu.

2023 aastaks oleme planeerinud kasvu kuni 5% ulatuses. Kasvu näeme uute toodete müügis, olemas olevate klientide paremas teenindamises ning osaliselt ka baashinnatõusust tulenevat kasvu. Meil on töös projektid, millega loodame oluliselt suurendada oma eksporti Skandinaaviasse. Lisaks teeme ümberkorraldusi ettevõtte siseselt, et olemas olevaid vahendeid paremini ära kasutada.

Kontsernis töötas 2022 aastal keskmiselt 36 inimest, kellest müügiagente oli 14. Keskmine töötajate arv emaettevõttes oli 10.

Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ettevõtte majandustulemustele olulist mõju ei avaldanud

Ettevõtte põhitegevus ei ole hooajaline ning majandustegevus tsükliline .

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske, kuna arveldamine toimub eurodes.

Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võivad mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Brutokasumimäär 16,47% 17,00%

Puhaskasumimäär 2,18% 2,44%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,3 2,10

ROA 6,09% 6,44%

ROE 10,37% 11,74%

KEK TRADING INTERNATIONAL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.