Rohkema info nägemiseks:

GRACILE PROJEKT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1252; jälgijaid - 140. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GRACILE PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

GRACILE PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 1252 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 140 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gracile Projekt kinnitatud majandusaasta aruanne koosneb tegevusaruandest, raamatupidamise aastaaruandest ja selle lisadest. OÜ

Gracile Projekt juhatus kinnitab oma parimas teadmises käesolevas aruandes sisalduvate raamatupidamisaruannete ja muu informatsiooni õigsust ning vastavust OÜ Gracile Projekt majandustegevusele ning finantsseisundile olulises osas.

OÜ Gracile Projekt põhitegevusalaks on erinevad rendi- ja konsultatsiooniteenused ja kinnisvaratehingud ning -arendus. Olulisemaks tegevusalaks on tõusnud ka strateegilised aktsiainvesteeringud.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline.

Aruandeaastal ja aruande koostamise perioodil on ettevõte tegutsenud tegevusala mõistes normaalses keskkonnas.

OÜ Gracile Projekt palgal oli 2022. aastal neli töötajat kelle palgaks on arvestatud 38 144 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Ettevõtte äritegevus on jätkusuutlik.

Peamised suhtarvud 2022 2021

Puhaskasum /

Puhasrentaablus (%) 925,66 1143,36

Müügitulu

Käibevara / Lühiajaliste lühiajalised kohustuste 2,81 3,06 kohustused kattekordaja

Puhaskasum / Varad ROA (%) 9,19 17,66

Puhaskasum /

ROE (%) 9,69 18,96

Omakapital

GRACILE PROJEKT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.