Rohkema info nägemiseks:

ARAZ MARKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme restoran, mis pakub kõrgekvaliteedilist toitu ja maitseelamusi Tallinna südames.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus maitsed tantsivad su keelel ja iga söögikord on maitsepidu. ARAZ MARKET OÜ-s ei ole me lihtsalt restoran; oleme sihtkoht neile, kes hindavad söömise peenemaid aspekte. Asudes Tallinna südames, pakume kogemust, mis ületab tavalise, alates hetkest, kui astute meie uste vahelt sisse.

Meie menüü on elavate roogade kirev vaip, igaüks neist on valmistatud suurima hoole ja tähelepanuga detailidele. Alates söest küpsetatud grillroogade särinast kuni meie värskete salatite elava maitsebuketini - iga amps on meie pühendumuse tunnistus kulinaarsele tipptasemele. Meie põhiroad ja mereannid ei ole lihtsalt toit, vaid lugu, mis on jutustatud maitsekeele kaudu, samal ajal kui meie Aserbaidžaani moel valmistatud põhiroad pakuvad teekonda Aserbaidžaani rikka kulinaarse pärandi südamesse.

Meie noorematele külalistele on lastemenüü loodud pakkumaks rõõmu ja rahulolu valikutega, mis on sama toitvad kui maitsvad. Ja ükski söögikord ei ole täielik ilma meie dekadentlike magustoitude nautimiseta, mis on teie söögikogemuse täiuslik lõppakord.

ARAZ MARKET OÜ-s usume, et söömine on enamat kui lihtsalt söömine; see on võimalus luua mälestusi. Olgu tegemist juhusliku einega, erilise sündmuse tähistamisega või lihtsalt uue maitse otsinguga, kutsume teid reserveerima lauda ja sukelduma maitsetesse, mis meid defineerivad. Eriti soodsate hindadega kaasamüügi ja sujuva kohaletoimetamise teenusega tagame, et iga isu rahuldatakse kõrgeima teenindusstandardiga.

Liitu meiega ja lase oma maitsemeeltel alustada unustamatut teekonda. Meie uksed on avatud lõunast varajaste hommikutundideni, valmis teid tervitama ARAZ MARKET OÜ kogemusele. Ühenduge meiega sotsiaalmeedias või astuge läbi aadressil E. Vilde tee 122, 12914 Tallinn, Eesti, et kogeda tõelist kulinaarse meisterlikkuse olemust.

Maitse jaoks, mis resoneerib sinu hingega, hetkedeks, mis saavad mälestusteks, kogemuseks, mis on eristuvalt ARAZ MARKET OÜ – me oleme siin, me oleme nüüd, me oleme teie sihtkoht gastronoomiliseks naudinguks.

Kontakt

ARAZ MARKET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaido T.

Suurepärane kogemus! Toit oli fantastiline ja teenindus sõbralik!

- Kait P.

Tänan imelise õhtu eest! Suurepärane teenindus ja toit!

- Liis S.

Aitäh meeldiva õhtu eest! Toidu kvaliteet oli kõrgel tasemel ja teenindus imeline!

Mis kuulub traditsioonilise Aserbaidžaani grillilaua katmiseks?

Aserbaidžaani köök on riigi rikka ajaloo ja selle asukoha peegeldus Ida-Euroopa ja Lääne-Aasia ristumiskohas. Siiditee ja naaberriikide kultuuride mõjudest tulenevalt on Aserbaidžaani toidud tuntud oma mitmekesiste maitsete ja ühise söömise kogemuste poolest. Võtmeingrediendid hõlmavad värsket liha, rohkelt köögivilju ja mitmesuguseid vürtse nagu safran, sumahh ja koriander. Aserbaidžaani kööki iseloomustab ka puuviljade kasutamine soolastes roogades, lisades ainulaadse magusa ja hapu tasakaalu. Aserbaidžaani grillimise alustalad Lambaliha, veiseliha ja kana on Aserbaidžaani grillimisel

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Araz Market OÜ lastemenüü populaarseimad road?

ARAZ MARKET OÜ-s usume, et perega söömine on enamat kui lihtsalt söömine; see on kultuurilise avastamise ja mälestuste loomise võimalus. Seetõttu on meie lastem
ssb.ee
ARAZ MARKET OÜ-s usume, et perega söömine on enamat kui lihtsalt söömine; see on kultuurilise avastamise ja mälestuste loomise võimalus. Seetõttu on meie lastemenüü kujundatud nii toitumise kui maitse silmas pidades, pakkudes roogasid, mis rõõmustavad teie väikseid, tutvustades neile Aserbaidžaani köögi rikkalikke maitseid. Top 5 rooga lastele Meie Balqabaq Plov on värvikas ja toitev roog, mis ühendab kõrvitsa magususe aromaatse riisiga. See on õrn sissejuhatus Aserbaidžaani maitsetesse, mis sobib suurepäraselt laste maitsemeeltele. Lula Kebab on hitt laste seas, kes armastavad lõbu, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.