Rohkema info nägemiseks:

EESTI AVIOKÜTUSE TEENUSTE AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2102; jälgijaid - 126. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EESTI AVIOKÜTUSE TEENUSTE kohta arvamuslugu!"

EESTI AVIOKÜTUSE TEENUSTE AS hetkeolukord

Juba 2102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 126 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

JUHATUSE TEGEVUSARUANNE 2022. MAJANDUSAASTA KOHTA

Ettevõtte tutvustus

Eesti Aviokütuse Teenuste AS on asutatud 2000. aasta juulis eesmärgiga pakkuda kõrgekvaliteedilist õhusõidukite tankimisteenust Tallinna Lennujaamas. Lennunduskütuse käitlemisel ja tankimisoperatsioonidel järgime kõige uuemaid ja rangeimaid rahvusvahelisi kvaliteedi- ja ohutusnõudeid.

Meie missioon on olla kõige professionaalsem ja jätkusuutlikum õhusõidukite kütuseettevõte Eestis.

Ärikeskkond 2022. aastat Eesti lennundusturul ilmestavad kaks olulist tegurit.

Toimus oodatust kiirem taastumine Covid-19 kriisist. Taastumine toimus palju kiiremas tempos, kui paljudes teistes Euroopa lennujaamades. Kahel eelneval aastal olid Eesti inimeste reisimise võimalused piiratud kuid piirangute kadudes hakati taas palju reisima. Aasta esimeses pooles ulatus kuises võrdluses reisijate arvu kasv 400%-ni. Tallinna lennujaama reisijate koguarv tõusis 2022. aastal 111,2%.

Kaubavedude maht tõusis 5,4%.

Reaktiivkütuse müügimaht kõikide tarnijate kokkuvõttes tõusis 31,3% 71,6 miljoni liitrini.

Tallinna lennujaama reisijate ja kütuse statistika 2021-2022.

Reisijate Kaubavedude maht Tangitud kütus arv (kt) (liitrites) 2021 1 300 572 10 560 54 601 111 2022 2 747 943 11 127 71 695 710

Muutus 111,2% 5,4% 31,3%

Allikas: AS Tallinna Lennujaam

Negatiivse tegurina tuleb välja tuua veebruari kuus Vene Föderatsiooni poolt alustatud täiemahuline sõda

Ukraina Rahvavabariigi vastu. See tõi kaasa energiakriisi, mis omakorda põhjustas lennukikütuse maailmaturu hinna kiire tõusu. Kuue kuuga tõusis kütuse hind umbes kaks korda, mis avaldas olulist mõju ettevõtte käibekapitali positsioonile. Vaatamata sellele, et ära kadusid lennud Ukrainasse ja Venemaale, ei avaldanud see reisijate üldarvule siiski olulist mõju.

Load, litsentsid ja pikaajalised koostöölepped

Eesti Aviokütuse Teenuste AS töötas 2022. aastal aktsiisilaona ja täitis rangelt aktsiisilao pidajale pandud kohustusi. Ettevõttele on väljastatud kütuse müügi, -hoiustamise, -impordi ja -ekspordi tegevusload.

Ettevõtte tegevuse jätkuvuse tagab pikaajaline koostööleping AS-iga Tallinna Lennujaam.

Maailmas meie tööstusharus juhtival positsioonil oleva Air BP-ga on sõlmitud tehniliste teenuste leping, mis tagab meile vajaliku oskusteabe, et saaksime tegutseda kooskõlas rangete rahvusvaheliste töö-, keskkonna- ning lennuohutuse normidega.

Suurimad tarnijad ja kliendid

Ettevõtte suurim tarnija oli Orlen Eesti OÜ.

Suurimad kliendid olid Air Baltic, LOT, Wamos Air, Federal Express ja European Air Transport.

EESTI AVIOKÜTUSE TEENUSTE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.