Rohkema info nägemiseks:

HANSASOFT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1191; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSASOFT OÜ kohta arvamuslugu!"

HANSASOFT OÜ hetkeolukord

Juba 1191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Hansasoft OÜ põhitegevuseks on kaubandustarkvara arendus apteekidele ning hulgi- ja jaekaubandusega tegelevatele ettevõtetele.

Hansasoft OÜ üheks suunaks on apteekidele suunatud arvutitarkvara edasiarendused ja tugiteenuse pakkumine. Tegemist on spetsiifiliste tarkvara rakenduste pakkumisega apteekidele, mis on abiks laoarvestuses ja müügiprotsessis ning suhtlemisel Eesti Haigekassaga ja hulgimüüjatega.

2022 aastal kasutas Hansasofti Apteegi Infosüsteemi 250 apteeki Eestis ja 36 apteeki Lätis. Lisaks apteekidele olid kasutajateks tervisepoed ja veterinaarapteegid.

Apteekide kettide lõikes olid Hansasofti Infosüsteemi kasutajateks Apteek1, Benu, Euroapteek OÜ (Leedu päritoluga) .

2022 aastal apteegitarkvara arendus ja juurutus keskendus peamiselt Läti turule, kus loodi tarkvarale uusi mooduleid ja juurutati tarkvara 36-s apteegis.

Lisaks Apteegi Infosüsteemile pakub Hansasoft tarkvaralist tuge IMS Health turuuuringute ettevõttele.

Hansasofti suurim jaekaubandusega tegelev klient on AS OG Elektra, kes kasutab Hansasofti tarkvara oma pealadudes ja Grossi Toidukaubad kauplustes.

AS OG Elektra "OG Infosüsteem" on terviklahendus, kus on omavahel seotud kauplused, tootmisüksused, logistikakeskuse, raamatupidamine ja hankijad ning tootjad.

2022 aastal jätkusid suuremad tarkvara aredused firmades AS OG Elektra Tootmine ja OG Elektra.

2023 jätkatakse koostööd OG Elektra ja OG Elektra Tootmise tarkvara arendustega ning alustatakse mitmete uute projektidega. Planeeritud projektid on seotud OG Elektra Logistikakeskuse laienemisega ning kauplustesse iseteeninduskassade kasutuselevõtt.

Samuti jätkatakse Apteegi Infosüsteemi arendustega peamiselt Läti turule ning planeeritakse tarkvara juurutada lisaks veel 100-s Läti apteegis.

Hansasofti laienemisega seoses planeeritakse ka tööjõu kasvu.

Meie eelis konkurentide ees on pikaajaline kogemus meditsiinisektoris ja suurte infosüsteemide arenduskogemus aastast 1992. Töötajate keskmine arv aruandeaastal oli 11 ning töötasusid arvestati kokku 311 325 eurot. Juhatuse liikmeid on alates tegevuse algusest peale olnud üks – Priit Karton, kes tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina. Juhatuse liikmele ei ole ette nähtud tasu ametist lahkumise või tagasikutsumise korral.

HANSASOFT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.