Rohkema info nägemiseks:

YES SPORT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusalaks on spordi -ja liikumisvahendite müük ja turustamine oma äri- ja eraklientidele. Yes Sport esinduspood asub Tartus, Lõunakeskuses

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tutvustame suure heameelega Yes Sport OÜ-d, Tartu juurtega ettevõtet, mis on olnud spordi- ja reklaamivaldkonnas alates aastast 2000. Oleme uhked oma kahe osakonna üle: spordiosakond, mis on spordi- ja liikumisvahendite müügiga tegelev ja reklaamiosakond, mis pakub mitmekülgseid reklaamiteenuseid.

Meie spordiosakond on suunanäitaja spordivarustuse valdkonnas. Meie klientideks on lasteaiad, koolid, spordiklubid, omavalitsused, ettevõtted, spordiürituste korraldajad ja spordiliidud. Meie tootevalik on lai, hõlmates kõike alates esmaabitarvetest kuni spordirajatiste ja treeningvahenditeni. Meie põhimõtteks on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid tooteid mõistliku hinnaga ning tagada kiired tarned. Lisaks pakume spordiinventari paigaldamisteenust, et tagada teie sporditegevuse sujuv kulgemine.

Meie reklaamiosakond on spetsialiseerunud kõikvõimalike reklaamriiete ja -toodete trükkimisele ning kujundamisele. Teeme t-särkide, pusade, fliiside, jopede ja kottide trükki, olgu selleks siis logod, nimed, numbrid või pildid. Meie trükikoda asub meie kontori kõrval, kus meie kogenud trükispetsialistid suudavad teha nii suuri bännereid kui ka väiksemaid kleebiseid ning tagavad kvaliteetse kujundusteenuse. Lisaks pakume paigaldusteenust, et teie reklaam saaks nähtavaks just seal, kus vaja.

Koostööpartneritena teeme tihedat koostööd enamiku Eesti spordikaupade maaletoojatega, sealhulgas suurte nimedega nagu Tremblay Prantsusmaalt. See tagab meile mitmekesise ja kvaliteetse tootevaliku ning võimaldab pakkuda konkurentsivõimelisi hindu. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner spordi- ja reklaamivajadustes.

Oleme alati valmis leidma teie vajadustele sobivaid lahendusi. Kiired tähtajad, sõbralik teenindus, konkurentsivõimelised hinnad ja lai kaubavalik on meie ettevõtte nurgakivid. Külastage meid aadressil Riia 130B/1 või tutvuge meie toodetega veebilehel www.yessport.ee ja www.yesreklaam.ee.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse just teie jaoks!

KONTAKT

YES SPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Suurepärane valik spordivarustust ja kiire teenindus.

- Kati T.

Aitäh mugava ostukogemuse eest! Olen väga rahul toodete kvaliteediga.

- Maria L.

Tänan meeldiva teeninduse eest. Leidsin just, mida vajasin.

YES SPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022, mis kestis 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini, oli ettevõtte jaoks oluline periood. Selle aasta jooksul keskendus ettevõte peamiselt kahele tegevusalale. Esiteks, spordikaupade jae- ja hulgimüük, mis hõlmas nii füüsiliste poodide kui ka veebipoodide müüki. Teiseks, reklaamtrüki ja -logode valmistamine, mis hõlmas ka reklaamriiete ja -kingituste müüki. Need kaks tegevusala olid ettevõtte peamised tulude allikad. Aruandeaasta 2022 käive oli 222 769 eurot. Võrreldes eelmise aastaga, mil ettevõtte käive oli 294 820 eurot, oli see langus. See võib olla tingitud mitmest tegurist,

Dropdown

kõik artiklid

Spordivarustus: Kvaliteet, mitmekesisus ja mugavus üheskoos

Spordi entusiastid teavad, et õige varustus on võti suurepärase spordikogemuse saavutamiseks. Kuid mitte iga spordivarustus ei loo ainult turvalisust – see peak
ssb.ee
Spordi entusiastid teavad, et õige varustus on võti suurepärase spordikogemuse saavutamiseks. Kuid mitte iga spordivarustus ei loo ainult turvalisust – see peaks ühtlasi pakkuma mugavust ja vastupidavust igas olukorras. Siin tuleb mängu Yes Sport OÜ, Teie usaldusväärne partner spordivarustuse maailmas. Yes Sport OÜ püüab alati kõrgeimatele standarditele vastata. Meie lai tootevalik koosneb hoolikalt valitud spordi- ja liikumisvahenditest, mis vastavad nii algajate kui ka professionaalsete sportlaste vajadustele. Me ei paku mitte ainult varustust, vaid investeerime teie spordikogemusse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.