Rohkema info nägemiseks:

HÜDROEHITUSEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1210; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HÜDROEHITUSEKSPERT OÜ kohta arvamuslugu!"

HÜDROEHITUSEKSPERT OÜ hetkeolukord

Juba 1210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hüdroehitusekspert OÜ on kantud Harju Maakohtu registriosakonda 06. oktoobril 2000 aastal.

Põhitegevusaladeks on jätkuvalt ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine (71121) ja enda või renditud vara üürileandmine ja käitus (68201).

Osaleti hüdroehituslike objektide ja sadamarajatiste tehnilisel nõustamisel ja juhtimisel ning erinevate seadmete, materjalide ja tehnoloogiate juurutamisel Eestis.

Vaatamata olulisele mahtude vähenemisele ehitusturul leidis ettevõte edukat rakendust hüdroehituslike eritööde valdkonnas, samuti laiendati finantsinvesteeringuid.

2021 aastal jätkab ettevõte samadel põhitegevusaladel eesmärgiga hoida kliendibaasi ja suurendada finants- ja kinnisvarainvesteeringuid.

Raamatupidamise aastaruande koostamise perioodil on ettevõte müünud osaluse, et korrastada sellega konsolideeritud gruppi.

Finantsnäitajate arvutamisel kasutatud valemid: -lühiajalise võlgnevuse kattekordaja käibevara/ lühiajalised kohustused -omakapitali puhasrentaablus puhaskasum/ omakapital -vara puhasrentaablus puhaskasum/ varad

Finantsnäitajad 2022 2021 maksevõime näitajad (cid:127) lühiajalise võlgnevuse 3,6 2.29 kattekordaja

Rentaabluse suhtarvud (cid:127) omakapitali puhasrentaablus 0,14 0,24 (cid:127) vara puhasrentaablus 0,11 0,15

HÜDROEHITUSEKSPERT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.