Rohkema info nägemiseks:

NOSTROMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NOSTOROMO OÜ pakub laias valikus plastmassist ja metallist tööstustooteid, mida kasutatakse paljudes tööstusharudes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Nostromo OÜ on mitmekülgne ettevõte, mis on pühendunud klientidele parimate tööstuslahenduste pakkumisele. Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad laias valikus tooteid, mis aitavad vastata erinevatele tööstusprobleemidele.

Üks meie olulisemaid valdkondi on isoleerkatted, mis tagavad elektriseadmete ohutuse ja tõhususe. Samuti pakume kaablitarvikuid, keermetega kinnitusi ja liitmikke, mis aitavad ühendada erinevaid komponente ja seadmeid. Lisaks pakume korgid ja sulgurid, mis sobivad mitmesugustele rakendustele.

Meie tootevalik hõlmab nii plast- kui metalltooteid. Metallmutrid, mütsid ja seibid, samuti liuglaagrid on vaid mõned näited meie metalltoodetest. Plastliitmikud ja plastmutrid pakuvad vastupidavust ja mitmekülgsust erinevatele rakendustele.

Voolikuklambrid on veel üks meie tugev valdkond. Meie lai valik hõlmab tsingiga kaetud terasest kinnitusklambreid, roostevabast terasest kinnitusklambreid ja perforreeritud kinnitusklambreid. Lisaks pakume ka tugevaid roostevabast terasest kinnitusklambreid.

Ükskõik, kas vajate lahendusi elektriseadmete isoleerimiseks, komponentide ühendamiseks või voolikute kinnitamiseks, on Nostromo OÜ valmis teie vajadusi rahuldama. Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid tooteid ja parimaid lahendusi, et aidata teil lahendada oma tööstusprobleeme.


Tule tutvu meie tootevalikuga:

VAATA LÄHEMALT

NOSTROMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Ma olen äärmiselt rahul Nostromo OÜ tootevalikuga. Nende lai valik plast- ja metalltooteid on aidanud meil elektriseadmete tootmises palju aega ja ressursse säästa.

- Jaan T.

Nende tootevalik on mitmekesine ja kvaliteetne ning see aitab meil tagada meie toodete vastupidavuse ja ohutuse. Ma soovitan Nostromo OÜ-d kõigile, kes vajavad tööstustooteid.

- Rein P.

Nende professionaalne meeskond ja lai valik teevad meie elu lihtsamaks ja tõhusamaks. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NOSTROMO OÜ tegevusaruanne 2022

Tere tulemast meie blogisse, kus me jagame teiega meie ettevõtte, OÜ Nostromo, viimaseid uudiseid ja saavutusi. OÜ Nostromo on registreeritud 01. detsembril 2000. aastal (registreerimisnumber 10713020) ja on sellest ajast alates olnud pühendunud oma äritegevuse kasvatamisele ja turupositsiooni kindlustamisele.2022. aastal jätkus meie traditsiooniline äritegevus stabiilse kasvuga, mis on olnud meie ettevõtte põhieesmärk alates selle asutamisest. Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on aidanud meil saavutada turuosa, mida oleme eelmistel aastatel kindlustanud. See on olnud meie edu

Dropdown

kõik artiklid

Milles seisneb kinnitusvahendite olemasolu tähtsus erinevates tööstusharudes?

Korgid ja sulgurid on hädavajalikud igas tööstusharus, et kaitsta, sulgeda või isoleerida erinevaid objekte. Neid kasutatakse laialdaselt erinevates rakendustes
ssb.ee
Korgid ja sulgurid on hädavajalikud igas tööstusharus, et kaitsta, sulgeda või isoleerida erinevaid objekte. Neid kasutatakse laialdaselt erinevates rakendustes, nagu toiduaine-, farmaatsia-, autotööstus ja paljudes teistes tööstusharudes. Selles artiklis uurime, millist rolli korgid ja sulgurid erinevates tööstusharudes täidavad . Toiduainetööstus - Korgid ja sulgurid on hädavajalikud toiduainetööstuses, et tagada toidu säilivus ja hügieeniline pakendamine. Korgid aitavad vältida toidu kokkupuudet õhuga ja vähendavad bakterite ja mikroorganismide kasvu. Sulgurid aitavad hoida pakendeid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.