Rohkema info nägemiseks:

MAAKRI DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1205; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAAKRI DISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga mööbliese jutustab loo, kohta, kus disainikunst on põimitud kirgliku sooviga luua ruume, mis kõlavad isikupära ja eesmärgiga. MAAKRI DISAIN OÜ juures me ei valmista lihtsalt mööblit; me loome pärandeid, mis muudavad majad kodudeks ja tööruumid loovuse ning produktiivsuse keskusteks.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda esteetilisi ja funktsionaalseid köögilahendusi, mis sulanduvad sujuvalt teie elu kangasse. Me mõistame, et köök on teie kodu süda, koht, kus valmistatakse toitu, luuakse mälestusi ja kajab naer. Seetõttu on meie meeskond, mida juhib tuntud Bibi Steinberg, pühendunud köögimööbli kujundamisele ja tootmisele, mis on sama ainulaadne kui nende kasutajate elud.

Kuid meie oskusteave ei lõpe köögiga. Me sukeldume erimööbli valdkonda, luues esemeid, mis on kohandatud sobima mitte ainult teie ruumi füüsiliste mõõtmetega, vaid ka teie stiili olemusega. Modernsest kontorist sooja maalähedase elutoani - meie mööbel on loodud sisustust täiendama ja peegeldama selle elanike isiksust.

MAAKRI DISAIN OÜ südames on pühendumus ruumile ja arhitektuurile. Me usume, et mööbel ei peaks olema ainult funktsionaalne, vaid ka täiendama ruumi arhitektuuri, kus see asub. Meie disainid on selle uskumuse tunnistajaks, kehastades vormi ja funktsiooni harmooniat, mis tõstab iga toa üldist esteetikat.

Kui mööblitööstuse liidritena oleme uhked oma võime üle uuendada ja kohaneda. Meie kollektsioonid ulatuvad inglise stiilis köökide ajatust elegantsist kuni julge avalduseni musta lusikaga põletatud tööpinnaga köögis. Olgu teie otsinguks klassikalise võlu satiinmati pressitud kivitööpinnaga või alumiiniumprofiilide ja vitriinkappidega köögi kaasaegne keerukus, meil on midagi, mis sütitab teie kujutlusvõimet ja muudab teie visiooni reaalsuseks.

Iga meie loodud mööbliese on meie pühendumuse kvaliteedile ja püüdlusele suurepärasuse poole peegeldus. Kutsume teid uurima meie portfooliot ja avastama, kuidas MAAKRI DISAIN OÜ võib teie unistuste ruumi reaalsuseks muuta. Võtke ühendust Bibi Steinbergiga numbril +372 515 7738, et alustada teekonda kodu või tööruumi poole, mis on sama ainulaadne kui teie ise.

MAAKRI DISAIN OÜ - kus teie visioon kohtub meie meisterlikkusega.

MAAKRI DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu K.

Meie kontori uus mööbel muutis töökeskkonna täielikult! Suur tänu Maakri Disainile!

- Liina M.

Suurepärane töö! Mööbel ületas meie ootusi.

- Priit V.

Tänan teid meie unistuste köögi loomise eest!

Kuidas eritellimusel köök saab kohanduda teie elustiili ja harjumustega?

Eritellimusel köögid esindavad kodu isikupärastamise ja luksuse tippu. Need ei ole ainult kokkamiseks; need on loodud selleks, et luua ruum, mis on ainulaadselt teie oma, kohandatud teie elustiiliga ja kujundatud nii, et see oleks nii ilus kui ka funktsionaalne. Selles postituses uurime viit transformeerivat viisi, kuidas MAAKRI DISAIN OÜ eritellimusel köök võib tõsta teie kodu ja igapäevast elamiskogemust. 1. Kohandatud teie elustiiliga Igal koduomanikul on unikaalsed vajadused ja harjumused. Eritellimusel köök võtab neid arvesse, tagades, et paigutus, seadmed ja funktsioonid on kõik

Dropdown

kõik artiklid

Millised on võtmetegurid, mida tuleb arvesse võtta materjalide valikul mööblidisainis?

Materjalivalik on mööblidisaini keskne aspekt, mis ulatub kaugemale pelgast esteetikast. See on keeruline otsustusprotsess, mis mõjutab mööblieseme funktsionaal
ssb.ee
Materjalivalik on mööblidisaini keskne aspekt, mis ulatub kaugemale pelgast esteetikast. See on keeruline otsustusprotsess, mis mõjutab mööblieseme funktsionaalsust, vastupidavust ja üldist edukust. Õiged materjalid võivad disaini tõsta, anda sellele iseloomu ja tagada selle eesmärgi teenimise aastateks. Kodudele ja ettevõtetele, kes otsivad kõrgklassi, kohandatud mööblilahendusi, on materjali valik nende isikliku stiili või brändi identiteedi peegeldus. On oluline mõista selle nõudliku publiku ainulaadseid vajadusi ja eelistusi, kes väärtustavad kvaliteetset käsitööd ja otsivad mööblit, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.