Rohkema info nägemiseks:

A GEO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme topo-geodeetiliste mõõdistamiste, ehitusgeodeesia ja projekteerimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast A Geo OÜ maailma, kus iga mõõtmine jutustab loo ja iga disain loob tuleviku vundamendi. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: meie erialaks on topo-geodeetiline mõõdistamine, ehitusgeodeesia ja projekteerimine, tagades täpsuse ja kvaliteedi igas projektis. Pühendumusega täpsusele oleme rajanud niši ehituse ja kinnisvara valdkondades.

A Geo OÜ teenuste valik hõlmab laia spektrit geodeetilisi ja projekteerimistöid. Alates topo-geodeetilisest mõõdistamisest, mis on ehitusprojektide selgrooks, kuni põhjaliku kehandi jooniste koostamiseni, tagame, et iga detail on jäädvustatud äärmise täpsusega. Meie ekspertiis ulatub tehniliste võrkude ehituseelse märgistamiseni, luues aluse sujuvaks infrastruktuuri arendamiseks.

Me mõistame täpsuse tähtsust hoonete märkimisel ja ehitusgeodeesias. Meie ekspertide meeskond on varustatud tipptasemel tehnoloogia ja rikkaliku kogemusega, et hakkama saada nii hoonete sisemise kui välimise mõõdistamisega. Me ei tegele ainult mõõtmistega; pakume ka põhjalikke konsultatsioone ja haldusteenuseid, et juhendada kliente ehituse ja disaini keerukuses.

Meie projekteerimisvõimekus hõlmab vee- ja kanalisatsioonitorustike projekteerimist, tagades, et kogukonnad on ehitatud usaldusväärsele ja jätkusuutlikule infrastruktuurile. Samuti oleme spetsialiseerunud detailplaneeringute tehniliste võrkude osa projekteerimisele, ühendades funktsionaalsuse ettenägelikkusega. Struktuuridele, mis on oma eesmärgi täitnud, pakume hoonete lammutusprojektide koostamist, sillutades teed uutele arengutele.

A Geo OÜ südames on meie loosung, täpsuse loomine, tuleviku kujundamine! See võtab kokku meie pühendumuse projektide tarnimisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. Kutsume teid uurima meie tööde galeriid ja võtma meiega ühendust aadressil ageo@hot.ee või helistama numbril 52 88 889, et küsida päringuid või arutada teie järgmist projekti. Koos ehitame tuleviku, mis on kujundatud täpsuse ja eesmärgiga.

Kontakt

A GEO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

Suurepärane teenindus ja täpsus. Projekt valmis õigeaegselt.

- Anneli V.

Töö oli täpne ja kvaliteetne, kindlasti kasutan jälle.

- Andres T.

Kiire ja efektiivne teenus. Väga rahul tulemusega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Topo-geodeetilise mõõdistamise roll kaasaegses ehituses

Topo-geodeetiline mõõdistamine on kriitiline mõõdistamise haru, mis ühendab topograafiat ja geodeesiat, et määrata punktide asukohti Maa pinnal. Mõõtes vahemaid, nurki ja kõrgusi, loovad topo-geodeetilised mõõdistajad detailseid maastiku esitusi, mis on hädavajalikud mitmesuguste rakenduste jaoks, eriti ehituses. Topo-geodeetilise mõõdistamise praktika on sajandite jooksul oluliselt arenenud, lihtsatest tööriistadest nagu ketid ja kompassid kuni tänase keeruka tehnoloogiani. Kaasaegne topo-geodeetiline mõõdistamine mängib ehitusprojektide planeerimisel ja teostamisel pöördelist rolli, tagades

Dropdown

kõik artiklid

Miks on ehitusmärgistus oluline ehitusnormide ja -eeskirjade järgimisel?

Ehitusmärgistus viitab ehitusparameetrite täpsele määratlemisele ehitusplatsil. See praktika on hädavajalik arhitektuuriliste kavandite füüsilisteks struktuurid
ssb.ee
Ehitusmärgistus viitab ehitusparameetrite täpsele määratlemisele ehitusplatsil. See praktika on hädavajalik arhitektuuriliste kavandite füüsilisteks struktuurideks tõlkimisel. See tagab, et ehitusprotsessi iga aspekt on kooskõlas hoolikalt koostatud plaanidega, viies lõpuks projekti eduka teostumiseni. Ehitusmärgistuse kontseptsioon on olnud ehituses lahutamatu osa juba iidsetest aegadest. Siiski on meetodid ja täpsus oluliselt arenenud, alates algelistest joondamistehnikatest kuni tänaste laserjuhitavate süsteemideni. Ehitusmärgistuse roll ehituses Täpne ehitusmärgistus on tugipunkt, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.