Rohkema info nägemiseks:

METALL SARAPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 484; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METALL SARAPUU OÜ kohta arvamuslugu!"

METALL SARAPUU OÜ hetkeolukord

Juba 484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta lõpuga täitus osaühingu METALL Sarapuu tegutsemise algusest 22 aastat. Ettevõte tegeleb allhanke korras erinevate metalltoodete valmistamisega. Meie peamised koostööpartnerid on OÜ Wellspa, kes on meie partneriks olnud juba ettevõtte asutamisest saadik, ja OÜ

EREK.

2022.a. müügituluks kujunes 50975 eurot, mis jääb samasse suurusjärku kui eelneval 2021. aastal. Ettevõtte suurimaks müügiartikliks, tervelt 50% kogu müügitulust, kujunes tervisekapslitesse aurugeneraatorite tootmine. 29% müügitulust moodustas kinnituselementide tootmine.

Kinnituselementideks on erinevad nurgikud, voldikud, klambrid, tallad, vinklid jm. Samuti kuuluvad meie ettevõtte tootevalikusse erinevad stantsitud tooted nagu massiklemmid, seibid, mootori alused jm.

2022.a. oli ettevõttele raske. 2021.a. alanud metallihindade ja energiahindade järsk kasv avaldas meie firmale mõju just 2022.aastal. 2022.a. 24.

veebruaril alanud Venemaa sissetung Ukrainasse avaldas samuti hinnakasvule mõju. Kõrge inflatsiooni tõttu olime sunnitud tõstma töötajate palku, mis tõi ettevõttele kaasa tööjõu- ja maksukulude suurenemise.

Ettevõtte jätkusuutlikuse tagamiseks peame otsima uusi koostööpartnereid. Kuna meie ettevõtte käekäik sõltub otseslt meie koostööpartnerite müügiedust, siis loodame, et Eestis hinnad stabiliseeruvad, kuna hinnastabiilsus aitab saavutada suuremat majandusaktiivsust.

Oluline on säilitada optimismi ja vaadata lootusrikkalt tulevikku.

Olav Tammel

OÜ METALL Sarapuu juhatuse liige

METALL SARAPUU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.