Rohkema info nägemiseks:

LAOHALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud terviklikule kinnisvarahaldusele ja hooldusteenustele, tagades teie kinnisvarainvesteeringute pikaealisuse ja väärtuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LAOHALDUS OÜ-s mõistame, et teie kinnisvara haldamine ja hooldamine ei ole lihtsalt telliskividest ja mördist; see on meelerahu, mis tuleneb teadmisest, et teie vara on ekspertide kätes. Pühendunud pühendumusega teie vara pikaealisuse säilitamisele ja väärtuse suurendamisele seisame kvaliteedi majakana ehituse ja kinnisvarateenuste valdkonnas.

Meie teekond algas selge visiooniga: pakkuda terviklikke, tipptasemel kinnisvarahalduse lahendusi. Oleme uhked oma kinnipidamise üle Eesti Vabariigi standardist EVS 807:2016, tagades, et iga pakutav teenus vastab kvaliteedi ja usaldusväärsuse kõrgeimatele mõõdupuudele.

Meie klientuur hõlmab erinevaid sektoreid, sealhulgas lao- ja tootmispindu, äri- ja büroohooneid, tööstusalasid ja kinnisvara, mis nõuab põhjalikke üld- ja koduteenuseid. Oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie vara heaolu kaitsjad.

Meiega kaubandus- ja laokinnisvara haldamise ja hooldamise usaldamine tähendab partnerlust professionaalide meeskonnaga, kes toovad lauale rikkaliku tehnilise ekspertiisi ja õigusalased teadmised. Meie juhid ja hooldusmeistrid on mitte ainult sertifitseeritud ja EKHHL poolt tunnustatud, vaid on ka kirglikud suhtlejad ja meeskonnatöötajad, pühendunud kinnisvaraomanike rahulolu ja igapäevaste teenuste sujuva toimimise tagamisele.

Meie juhi teenus toimib üürnike ees omanike esindajana, tegeledes kõigega alates mõõdikute lugemisest kuni klientide murede lahendamiseni. Pakume tehnilise halduse teenust, mis hõlmab sügavat mõistmist kütte-, jahutus- ja ventilatsioonisüsteemidest, samuti võimet tõlgendada tehnilisi jooniseid.

Neile, kes otsivad kõikehõlmavat lahendust, on meie täishaldusteenus ja täielik hooldusteenuste pakett loodud hõlmama kõiki kinnisvarahalduse aspekte, tagades, et iga detail on hoolitsetud. Samuti oleme spetsialiseerunud tehniliste registrite elektroonilisele koostamisele ja elektroonilise hoolduspäeviku tutvustamisele, hoides teid teavitatuna ja kontrolli all oma kinnisvara seisundi üle igal ajal.

Valige LAOHALDUS OÜ partnerluseks, mis tagab, et teie kinnisvaravara mitte ainult ei hoita, vaid ka täiustatakse. Laske meil hoolitseda kinnisvarahalduse keerukuse eest, samal ajal kui naudite hästi hoitud, väärtusliku investeeringu eeliseid.

Kontakt

LAOHALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Nende tähelepanu detailidele on ületamatu. Soovitan soojalt!

- Jaan T.

Professionaalne ja usaldusväärne teenus alati.

- Laura P.

Usaldame neile kõik oma kinnisvaravajadused.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas professionaalne kinnisvarahaldus võib maksimeerida teie renditulu ja vähendada tühje pindu?

Kinnisvarasse investeerimine võib olla tulus ettevõtmine, kuid sellega kaasnevad ka oma väljakutsed. Professionaalne kinnisvarahaldus on kriitiline teenus, mis võib teie investeeringule olulist väärtust lisada, eriti kui omate laohooneid, tootmisrajatisi, äri- ja kontorihooneid või tööstuskinnisvara. LAOHALDUS OÜ on spetsialiseerunud teie kinnisvara potentsiaali tõstmisele läbi põhjalike halduslahenduste. Renditulu maksimeerimine ja tühjade pindade minimeerimine Professionaalsed kinnisvarahaldurid on osavad turutrendide analüüsimisel, et seada konkurentsivõimelisi rendihindu. Nad kasutavad

Dropdown

kõik artiklid

Kas teie kinnisvarahaldus vastab EVS 807:2016 standardile?

EVS 807:2016 on standard, mis kirjeldab nõudeid kinnisvara haldamiseks, sealhulgas hoonete käitamine, hooldus ja teenindus. See on kinnisvaraomanikele ja -haldu
ssb.ee
EVS 807:2016 on standard, mis kirjeldab nõudeid kinnisvara haldamiseks, sealhulgas hoonete käitamine, hooldus ja teenindus. See on kinnisvaraomanikele ja -halduritele kõikehõlmav juhend, et tagada nende kinnisvaravara haldamine parimate tavade ja tööstusstandardite kohaselt. Kinnisvarasektor areneb kiiresti, suurenevate nõudmistega professionaalsete haldustavade järele, mis suudavad toime tulla keeruliste operatiivsete väljakutsetega. EVS 807:2016 nõuetele vastavus on oluline lao-, tootmis-, äri- ja kontorihoonete ning tööstuspargi omanikele, kes on pühendunud oma kinnisvara väärtuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.