Rohkema info nägemiseks:

SWIPE EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keskkonnasõbralike puhastus- ja nahahooldustoodete tootmise ja müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SWIPE EESTI OÜ maailma, kus puhtus ja loodus käivad käsikäes. Swipe Eesti on pühendunud pakkuma keskkonnateadlikke puhastus-ja pesuaineid, mis tagavad erakordse tulemuse ja hoolitsevad ümbritseva keskkonna eest.
Meie teekond sai alguse soovist muuta inimeste mõtteviisi puhastusmaailmast, viies selle uuele tasemele, kus efektiivsus ja looduslikkus käivad käsikäes. Oleme teadlikud, et meie valikud mõjutavad meie ümbritsevat keskkonda, seega pakume tootevalikut, mis minimeerib keskkonnamõju ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie valik hõlmab supertõhusaid puhastuskontsentraate ja probiootilisi pesuaineid, mis kõik on loodud vastavalt meie jätkusuutlikkuse põhimõtetele.
Nõudepesumasina pesuvahendid ja käsitsi pesemise ained tagavad särava puhtuse igal kasutuskorral. 
Meie NaturCare nahahooldussari, rikastatud aktiivse aaloega, pakub õrna, kuid tõhusat hooldust nahale, uskudes, et loodus on tervise võti.

Kasutades puhastusainekontsentraate ja mikrokiudpuhastusvahendeid vähendad loodusesse sattuvaid jäätmeid. See on tee rohelisema tuleviku poole.
Oleme veendunud, et igaüks saab teha oma osa keskkonna säilitamisel ning meie toodete kasutamine on üks viis selle saavutamiseks.

SWIPE EESTI OÜ kutsub sind liituma teekonnaga puhtama maailma suunas. Avasta meie keskkonnasõbralike kodupuhastus- ja pesuaianete maailm ning koge erinevust.
Koos saame muuta maailma paremaks paigaks, üks puhastusvahend korraga.

SWIPE EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu E.

Swipe nimeline üldpuhastusvahend on lemmik vist juba 20 aastat, lõpetan just teist pudelitäit kontsentraati. Mees vahetas peale katsetamist pool autokeemiat ka selle vastu.

- Sirje E.

Täpselt nii kenasti ja hästi, nagu reklaamitud, toimivad SWIPE vahendid:)SUPER!!

- Epp H.

Aja jooksul olen ära proovinud pea kõik meil müügil olevad ja olnud villasele mõeldud pesuvahendid, aga ikka jälle pöördun tagasi vana armastuse "Silki" juurde.

SWIPE EESTI OÜ tegevusaruanne 2023

TEGEVUS Swipe Eesti OÜ on Eesti kapitalil põhinev firma, mille tegevus algas 2001. aastal. Tegevusalaks on puhastusvahendite ja nahahooldusvahendite ost, müük ja vahendus. Swipe Eesti OÜ 2023.a. müügituluks kujunes 62 767 eurot (2022.a. 73 940 eurot). 2023.a. tegutses firma kahjumiga. 2024.a. plaanitakse jätkata tegevust samal alal. INVESTEERINGUD Investeeringud aruandeaastal olid seotud kontoritehnika soetamisega. PERSONAL Firma juhataja on hr. Hugo Ennok, firmas töötas aruandeaasta vältel 1 inimene. MAKSTUD PALGAD JA PREEMIAD Käesoleval tegevusaastal oli 1 töötaja, kelle

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida probiootikumisisaldusega puhastusvahendite kasuks?

Probiootilised puhastusvahendid on uuenduslikud puhastustooted, mis kasutavad tervisliku mikrobioomi loomiseks kodus kasulikke baktereid. Erinevalt traditsiooni
ssb.ee
Probiootilised puhastusvahendid on uuenduslikud puhastustooted, mis kasutavad tervisliku mikrobioomi loomiseks kodus kasulikke baktereid. Erinevalt traditsioonilistest puhastusvahenditest, mis tapavad baktereid valimatult, töötavad probiootilised puhastusvahendid heade bakterite pindadele ladestamise teel, mis jätkavad puhastamist ja deodoreerimist kaua pärast pealekandmist. Traditsioonilised puhastustooted sisaldavad sageli karmid kemikaale, mis võivad olla kahjulikud keskkonnale ja inimeste tervisele. Probiootilised puhastusvahendid seevastu pakuvad looduslikku ja õrna alternatiivi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.