Rohkema info nägemiseks:

ISB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2782; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta ISB OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ISB OÜ-s usume, et kodu- ja tööstustaristu tulevik peitub uuenduslikes lahendustes, mis sulanduvad sujuvalt teie ellu. Alates 2001. aastast oleme olnud FRÄNKISCHE brändi uhked esindajad Eestis ja Põhjamaades, tuues meie nõudlikele klientidele võrdlematut kvaliteeti ja tipptasemel tehnoloogiat.

Meie teekond algas visiooniga muuta kõrgtehnoloogia kättesaadavaks ja taskukohaseks. Mõistame, et tõeline väärtus luuakse siis, kui need uuendused on oskuslikult integreeritud meie klientide ellu, suurendades mugavust ja tõhusust ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Meie ekspertiis

  • Elektrimaterjalid: Pakume vastupidavaid kaablikaitse lahendusi, mis tagavad tuleviku tehnoloogia uuenduste lihtsuse minimaalse segaduse ja kuluga. Meie tooted on mõeldud mitmesugusteks rakendusteks, alates internetiühendusest kuni tööstus-, elamu- ja välistingimustes kasutamiseni.
  • Ventilatsioonimaterjalid: Meie ventilatsioonisüsteemid teevad enamat kui ruumikliima reguleerimine; need tagavad tervisliku ja mugava keskkonna igas toas, säilitades teie vara väärtust, vältides niiskusest tingitud kahjustusi.
  • Vee- ja küttesüsteemid: FRÄNKISCHE alpexi valik pakub usaldusväärsust ja kvaliteeti teie joogi- ja kütteveesüsteemidele, esitledes pliivabasid ja tsingikorrosioonile vastupidavaid materjale pikaajaliseks jõudluseks.
  • Päikesepaneelid: Omaks võtke jätkusuutlik energia meie päikesepaneelide lahendustega, mis on kavandatud vähendama teie süsinikujalajälge samal ajal energiakuludelt säästes.

Meie pühendumus kvaliteetsele tööle, paindlikkusele ja tõhusale meeskonnatööle meie väikeses tiimis tagab, et anname oma klientidele parima. Me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume lubadust paremast, tõhusamast ja mugavamast tulevikust.

Liituge meiega liikumises nutikama, rohelisema ja jätkusuutlikuma elu- ja töökeskkonna poole. Tutvuge meie tootevalikuga ja laske ISB OÜ-l olla teie innovatsioonipartner.

Kontakt

ISB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Nende lahendused on tõesti muutnud meie elu lihtsamaks.

- Priit T.

Olen väga rahul nende professionaalse lähenemisega.

- Kristi T.

ISB OÜ on usaldusväärne partner igas olukorras.

Elektrimaterjalid ja kaablikaitse

Kaablikaitsekõrid ja -torud moodustavad olulise osa igast elektripaigaldise infrastruktuurist, olles vastutavad elektrijuhtmete turvaliseks ja tõhusaks toimimiseks. Sageli alahinnatud, saavad need lahendused tegelikult näidata oma väärtust alles aastaid hiljem, kui vajadus tehnoloogia uuenduste järele tekib. Hästi planeeritud ja tervikliku kaablikaitse paigaldamine tagab mitmeid olulisi eeliseid. Esiteks, see muudab kaablite hilisema väljavahetamise mugavaks, põhjustades minimaalselt ehitustolmu ning olles kulutõhus. See tähendab, et omanikud saavad hõlpsasti integreerida uusi tehnoloogiaid

Dropdown

kõik artiklid

Päikesepaneelid - ISB

Päikesepaneelid on kujunenud tänapäeval üheks kõige kõnelevamaks teemaks energia valdkonnas ning põhjusega. Need innovatiivsed tehnoloogilised imed mitte ainult
ssb.ee
Päikesepaneelid on kujunenud tänapäeval üheks kõige kõnelevamaks teemaks energia valdkonnas ning põhjusega. Need innovatiivsed tehnoloogilised imed mitte ainult ei aita kaasa keskkonnasõbralikule energia tootmisele, vaid pakuvad ka majanduslikult tulusaid investeerimisvõimalusi. Kuidas täpselt saavad päikesepaneelid muuta sinu elu ja miks peaksid kaaluma nende integreerimist oma kodus või ärikinnisvaras? Esiteks, päikesepaneelid on keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud. Need muudavad päikesevalguse otsesteks elektrienergiaks, vähendades seeläbi fossiilkütuste tarbimist ja süsinikujalajälge.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.