Rohkema info nägemiseks:

TAMMSAARE HAMBAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1078; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAMMSAARE HAMBAKLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

TAMMSAARE HAMBAKLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 1078 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus 2023. aastal jätkus OÜ Tammsaare Hambakliinik traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne seis ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

2023. aastal moodustas OÜ Tammsaare Hambakliinik käive kokku ca 355 tuhat eurot. Sellest äriruumi rent ca.12 tuhat eurot.

OÜ Tammsaare Hambakliinik osutab teenust 100 % ulatuses Eesti turul.

OÜ Tammsaare Hambakliinik kasumiks kujunes 2023 aastal 29463 eurot

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsetesse põhivaradesse kokku 2090 eurot.

Personal 2023.a. põhikohaga töötajaid keskmiselt 6 töötajat. 2023 aasta palgafond kokku ca 173 tuhat eurot. Juhatuse liikmele eraldi tasu ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Tammsaare Hambakliinik põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte tegevuse jätkamine. Ettevõtte ootuste kohaselt 2024.

aastal käivet ei suurendata

TAMMSAARE HAMBAKLIINIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.