Rohkema info nägemiseks:

CILIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 738; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CILIA OÜ kohta arvamuslugu!"

CILIA OÜ hetkeolukord

Juba 738 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Cilia OÜ on iseseisev ettevõte, mis tegeleb oftalmoloogilise teenuse osutamisega ja omab raviteenuse osutamise lepingut Eesti Haigekassaga.

Teenuse osutamisega alustas ettevõte 01. veebruaril 2002. a.

2022. a. teenindati ligi 7000 abivajajat. Teenuse maht kasvasseoses teise tegevuskohaga, mis tegutses kogu kalendriaasta vältel.

Majandusaasta kasum 17248 eurot sai võimalikuks teise tegevuskoha avamisesest, kokkuhoidlikust majandamisest, efektiivsest töökorraldusest ja tegevuse arendamisest suurema komplekssuse suunas ning tööaja optimeeritud kasutamisest. Minimeeritud on tööaja kaod, mis tulenevad klientide tulemata jäämistest ja planeeritakse täpsemalt teenindusaega eri protseduurivalikuga klientide puhul. Seega pakutakse kliendile enam teenuseid samas kohas sama aja ja personaliressursiga. Samas on teenuste mahud kasvanud ja teenuste hind stabiliseerunud.

Märgatav on tarbitavate teenuste hindade kallinemine.

2022. a. jätkati tööd lisandunud tegevuskohas, lisandus uusi seadmeid, tehti täiendavaid investeeringuid töötajate töötingimuste ajakohastamiseks ja olmetingimuste parandamiseks.

2023. a. on kavatsus osaliselt uuendada meditsiinilist aparatuuri, samuti juurde muretseda väiksemaid tarvikuid ning edasi arendada ja uuendada infotehnoloogilist osa.

Juhatuse liikmetele (üks liige) tasu ei makstud.

Töötajate arv aruandeaastal oli töölepinguga 4, töövõtulepinguga 4.

Aruandeaastal töötajatele makstud tasude kogusumma oli 70467 eurot.

CILIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.