Rohkema info nägemiseks:

CORE SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenused on: E-posti ja kodulehe veebimajutus, Pilveserver VPS, Serveri rent, Seadmete majutus (Colocation), SSL-sertifikaat, Domeenid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Core Solutions OÜ mõistab, et digiajastul on teie veebikohalolu teie globaalne käepigistus. See on esimene ja tihti kõige püsivam mulje, mida te oma klientidele jätate. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma terviklikke veebilahendusi, mis võimaldavad ettevõtetel, ettevõtjatel ja loovisikutel oma digitaalset jalajälge kindlusega rajada, kasvatada ja hoida.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda tipptasemel hostinguteenuseid, pilveservereid, pühendatud servereid ja koostöölahendusi, mis on usaldusväärsed ja kättesaadavad. Oleme laiendanud oma portfelli, et hõlmata SSL-sertifikaate ja laia valikut domeeninimesid, et turvata ja isikupärastada teie veebiidentiteeti. Alates .com-ist kuni .app-ini ja .design-ist .guru-ni, tagame, et kõik algab teile ideaalse domeeninimega.

Olgu teie ettevõte alustav ja otsib taskukohast ühiskasutatavat hostinguplaani, arendaja, kes vajab vastupidavat virtuaalset privaatserverit (VPS), või suur ettevõte, kes otsib haldatavat VPS-lahendust, meie meeskond on siin, et toetada teie teekonda. Oleme uhked oma võime üle pakkuda kohandatud teenuseid, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele, tagades, et teie veebisait ja rakendused töötavad sujuvalt, turvaliselt ja ilma katkestusteta.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie kaasaegne andmekeskus, mis on meie tegevuse selgroog. Kasutame andmeturvalisuse ja infrastruktuuri viimaseid tehnoloogiaid, et pakkuda teile teenust, mis ei ole lihtsalt ladustamise ja ribalaiuse küsimus, vaid pideva tööaja, võrreldamatu jõudluse ja meelerahu küsimus.

Core Solutions OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie partner pidevalt arenevas interneti, meedia ja trüki, kommunikatsiooni ning veebilahenduste maailmas. Meie meeskond on pühendunud tagama, et teie veebitegevused on edukad, turvalised ja skaleeritavad. Liituge meiega ja ehitame koos teie digitaalset pärandit.

Avastage Core Solutions OÜ erinevus juba täna ja astuge esimene samm suunas ühendatumale ja mõjusamale veebikohalolule.

uuri lisaks

CORE SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mikhail R

Best support!

- Ivan B

I recommend it as a client with 10 years of experience!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks usaldusväärne VPS on teie äri jaoks hädavajalik

Virtuaalne Privaatserver (VPS) majutus on veebimajutuse tüüp, mis kasutab virtualiseerimistehnoloogiat, et pakkuda teile pühendatud (privaatseid) ressursse serveris, kus on mitu kasutajat. See on turvalisem ja stabiilsem lahendus kui jagatud majutus, kus teil pole pühendatud serveriruumi. Siiski on see väiksema mahuga ja odavam kui terve serveri rentimine. Usaldusväärne VPS on nurgakivi igale ettevõttele, kes soovib tagada tugeva veebikohalolu. See pakub taskukohasuse, kontrolli ja jõudluse segu, mis on ideaalne väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, tehnikatundlikele ettevõtjatele ja

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend õige domeeninime valimiseks oma brändi jaoks

Teie domeeninimi on teie brändi veebikohaloleku digitaalne aadress. See on esimene suhtlus paljude klientidega teie ettevõttega ja see seab tooni nende kogemuse
ssb.ee
Teie domeeninimi on teie brändi veebikohaloleku digitaalne aadress. See on esimene suhtlus paljude klientidega teie ettevõttega ja see seab tooni nende kogemusele. Hästi valitud domeen võib suurendada brändi tuntust, hõlbustada turundustegevust ja ehitada usaldusväärsust. Domeeninime valimine on kriitiline otsus, millel võivad olla pikaajalised tagajärjed teie brändile. See pole lihtsalt URL; see on oluline osa teie brändi identiteedist ja võib mõjutada kliendi tajumist ja brändi väärtust. Strateegiad täiusliku domeeninime valimiseks Alustage ajurünnakuga, mõeldes välja märksõnu, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.